Μαζί με τη γυναίκα μου ή φεύγω

20.06.2007
Τo έχει παραδεχτεί σε πολλές συνεντεύξεις του ο Ανδρέας Μικρούτσικος ότι λατρεύει τη σύζυγό του Δήμητρα Ρουμπέση.

Τo έχει παραδεχτεί σε πολλές συνεντεύξεις του ο Ανδρέας Μικρούτσικος ότι λατρεύει τη σύζυγό του Δήμητρα Ρουμπέση. Γι αυτό όταν του ζήτησαν από τον Alpha να παραμείνει (σ.σ.: είναι φαβορί για την παρουσίαση του ριάλιτι για την ανεύρεση νέων παρουσιαστών), έθεσε το βέτο του: «Αν με θέλετε στο κανάλι, θα κάνω εκπομπή και με τη γυναίκα μου».

Είναι φυσικό να θέλει δίπλα του τη γυναίκα του στη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η Δήμητρα πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις ως συμπαρουσιάστρια πρωινής εκπομπής δίπλα στον Θανάση Πάτρα και την Έλενα Γράβεζα, στο «Αυτό μας έλειπε». Ο Ανδρέας, σύμφωνα με το φιλικό τους περιβάλλον, είναι περήφανος για την πορεία της συζύγου του και θέλει να της δώσει μια πιο σημαντική ώθηση. Σύμφωνα με τηλεοπτικές πηγές, πολύ ευγενικά είπε στο κανάλι ότι θα μείνει μόνο αν κάνει εκπομπή μαζί με τη γυναίκα του. Και όχι οποιαδήποτε εκπομπή. Δεδομένου ότι η Δήμητρα είναι εξοικειωμένη με το πρωινάδικο, φαίνεται ότι από τη νέα σεζόν το «Αυτό μας έλειπε» θα έχει παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη Δήμητρα. Όσο για την Έλενα Γράβεζα, ίσως παραμείνει, ενώ, κατά πάσα πιθανότητα, εξοστρακίζεται ο Θανάσης Πάτρας. Αν και προετοιμάζεται για το γάμο του, η είδηση που έφτασε στα αφτιά του από τους καλοθελητές δεν του άρεσε καθόλου. Ο Θανάσης έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο και είναι εκείνος που στήριξε το κανάλι σε δύσκολες εποχές.

Όταν του μετέφεραν τι ακούγεται στο κανάλι, το σκέφτηκε καλύτερα, ζύγισε τα πράγματα και απάντησε: «Όπου με θέλει ο Alpha θα πάω». Όσο για τον Ανδρέα, αν δεν κάτσει το πρωινό του σαββατοκύριακου, έχει ήδη στα σκαριά ένα άλλο concept εκπομπής που συζητάει. Πάντα βέβαια με τη Δήμητρα στο πλευρό του.