Σίριαλ ο έρωτάς τους

15.06.2007
Είναι το πιο hot ζευγάρι της showbiz. Η δραστήρια βουλευτίνα και ο γοητευτικός δικηγόρος εδώ και λίγους μήνες ζουν ένα μεγάλο έρωτα. Η ιστορία αγάπης τους φαίνεται ότι εμπνέει σεναριογράφους.

Είναι το πιο hot ζευγάρι της showbiz. Η δραστήρια βουλευτίνα και ο γοητευτικός δικηγόρος εδώ και λίγους μήνες ζουν ένα μεγάλο έρωτα. Η ιστορία αγάπης τους φαίνεται ότι εμπνέει σεναριογράφους. Τι συζητιέται σε τηλεοπτικούς κύκλους; Ότι σύντομα μπορεί να δούμε το ειδύλλιο σε σίριαλ.

Αν και το ζευγάρι προσπαθεί να ζει τον έρωτά του διακριτικά, τα φλας των φωτογράφων είναι στραμμένα συνεχώς πάνω τους, καθώς είναι και οι δύο πολύ αγαπητά πρόσωπα στο κοινό. Εκείνη απλή, μαχητική εντυπωσιάζει σε κάθε βήμα της κι εκείνος σοβαρός, μετρημένος και αρρενωπός αποτελεί τη φαντασίωση κάθε γυναίκας που ονειρεύεται τον τέλειο άντρα. Η ερωτική ιστορία τους συγκινεί όλον τον κόσμο, γιατί έχει λάμψη και μοιάζει σαν να έχει βγει από την πένα ενός έξυπνου σεναριογράφου. Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι μεγάλου καναλιού και, όπως συζητιέται έντονα, σκέφτηκαν να κάνουν τον έρωτα της βουλευτίνας και του δικηγόρου σίριαλ, προσβλέποντας σε μια ρομαντική ιστορία που θα αγαπηθεί από το πλατύ κοινό. Οι συζητήσεις έχουν «ανάψει» και, παρόλο που οι «πρωταγωνιστές» της αληθινής ιστορίας δεν το ξέρουν τουλάχιστον ακόμα, έχουν ήδη προκαλέσει τον οίστρο σεναριογράφων. Έχουν ξεκινήσει λοιπόν μυστικές συζητήσεις των υπευθύνων, ώστε το φιλόδοξο σχέδιο να υλοποιηθεί. Θα είναι μια τηλεοπτική ιστορία αγάπης μεταξύ μιας βουλευτίνας κι ενός δικηγόρου που θα ερωτευθούν αλλά και θα παλέψουν ενάντια στα μεγάλα συμφέροντα.

Όσο για τον Γιάννη Μαρακάκη και την Έλενα Ράπτη, συνεχίζουν να απολαμβάνουν τον έρωτά τους, ενώ, σύμφωνα με όσα ακούγονται στη showbiz, σύντομα θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η πρόταση γάμου θα γίνει σε ένα ρομαντικό ταξίδι που θα κάνουν μέσα στο καλοκαίρι.