Θέλξη: "Θέλω να ερωτευτώ"!

12.06.2007
Εκείνο που έλκει τη Θέλξη δεν είναι τα δώρα, αλλά «...να ερωτευτώ», όπως αποκαλύπτει στο ΛΟΙΠΟΝ. Ελεύθερη κι ωραία; Κι όμως! «Ο έρωτας δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει κατά... παραγγελία. Θέλω έναν άνθρωπο που να με προσελκύσει, να με κερδίσει εγκεφαλικά. Να έχει τη μαγκιά του μυαλού για να σταθώ δίπλα του»!

Από τον Νίκο Ζαμπάρα

Οι εμφανίσεις της προκαλούν... ανατριχίλες στον αντρικό πληθυσμό. Με το που βγαίνει στην πίστα τα λουλούδια πέφτουν «βροχή», ενώ δεν λείπουν από το καμαρίνι της συχνά πυκνά και τα δώρα. Ενίοτε μάλιστα είναι ιδιαιτέρως ακριβά, όπως ένα τζιπ μεγάλου κυβισμού που της πρόσφεραν τις προάλλες, με τον αποστολέα, όμως, να το παίρνει πίσω όπως ακριβώς το έδωσε! Γιατί, όπως λέει η ίδια, δεν την έλκουν τα δώρα, αλλά θέλει να γνωρίσει τον πραγματικό έρωτα.

Αλήθεια, πώς είναι ο άντρας των ονείρων σου;

«Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, κάποιο πρότυπο. Σου είπα πως εκείνο που θέλω είναι ο άντρας που θα αγαπήσω να με? κερδίσει. Θέλω, πάντως, να ερωτευτώ».

Και κάποια στιγμή να κάνεις και οικογένεια, φαντάζομαι?

«Ναι. Οπωσδήποτε. Αυτός θεωρώ πως είναι ο μεγάλος προορισμός. Μπορεί η δουλειά και η επιτυχία να αποτελούν τους στόχους μου σ’ αυτήν τη φάση της ζωής μου, όμως εκείνο που θέλω όσο τίποτε άλλο είναι να αποκτήσω παιδιά. Τα αγαπάω πολύ τα παιδιά και δεν σου κρύβω ότι σκέφτομαι και το ενδεχόμενο της υιοθεσίας».

Αυτό ακούγεται, πάντως, κάπως... extreme. Ιδιαίτερα από μια κοπέλα της ηλικίας σου και κυρίως σε αυτήν τη φάση της ζωής σου.

«Δεν ξέρω αν αυτό είναι το extreme ή εκείνο που θα σου αποκαλύψω τώρα. Θα ήθελα μελλοντικά να έχω τη δυνατότητα να ανοίξω ένα ορφανοτροφείο για να μπορώ να προσφέρω στα παιδιά. Τα αγαπάω πολύ. "Πεθαίνω" για τα παιδιά, τα οποία θεωρώ το μεγαλύτερο νόημα της ζωής».

Θεωρώ, ωστόσο, ότι όλα αυτά είναι μακροπρόθεσμοι στόχοι.

«Δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Σίγουρα αυτή την περίοδο εκείνο που σκέφτομαι περισσότερο είναι το τραγούδι. Αυτό, άλλωστε, είναι η ζωή μου. Το αγαπώ από μικρό κοριτσάκι και πάντοτε έλεγα στον εαυτό μου ότι θα γινόμουν κάποια μέρα τραγουδίστρια».

Το έλεγες στον εαυτό σου. Όταν το είπες όμως στους γονείς σου, πώς αντέδρασαν;

«Η αλήθεια είναι πως στην αρχή αντέδρασαν κάπως έντονα. Ιδιαίτερα ο μπαμπάς μου, που ήλπιζε ότι θα ακολουθούσα το δρόμο του αθλητισμού και ίσως και τη δική του δουλειά (σ.σ.: είναι φυσιοθεραπευτής). Μέχρι τα 18 μου, άλλωστε, ασχολιόμουν σε επίπεδο πρωταθλητισμού με το τριπλούν, ακολουθώντας εν μέρει το δρόμο της μητέρας μου, ενώ και η αδερφή μου είναι αθλήτρια στο έπταθλο. Σύντομα, ωστόσο, οι δικοί μου κατάλαβαν ότι αγαπώ πραγματικά το τραγούδι κι έτσι εκείνο που φρόντισαν να κάνουν ήταν να σταθούν δίπλα μου. Ο μπαμπάς μου, μάλιστα, με συμβούλεψε πως αν θέλω να πετύχω σ’ αυτόν το δρόμο που διάλεξα, να φροντίσω να βάλω σωστές βάσεις. Να σπουδάσω τη μουσική και το τραγούδι. Και δεν είχε, φυσικά, άδικο. Διότι δεν αρκεί μόνο η εμφάνιση, αλλά πρέπει να μπορείς να ?στηρίξεις? και το τραγούδι που λες».

Πάντως, εσύ διαθέτεις και εμφάνιση που μπορεί κάλλιστα να προκαλέσει? εμφράγματα!

«Ναι, το... πακέτο είναι καλό! Πολύ καλό, μάλλον? Βέβαια, δεν είμαι η μοναδική που διαθέτει ωραίο σώμα. Στο τραγούδι, πλέον, βλέπουμε τις περισσότερες κοπέλες να έχουν αναλογίες μοντέλου. Όπως σου είπα όμως, αυτό δεν είναι αρκετό. Το ?πακέτο? πρέπει να περιλαμβάνει και φωνή. Διότι το πιο σημαντικό δεν είναι να έρχονται στο μαγαζί μόνο για την εμφάνιση, αλλά διότι τους έχεις κερδίσει με τα τραγούδια σου από πριν. Κι εγώ χαίρομαι όταν έρχονται στο καμαρίνι και μου λένε ότι δεν ήρθαμε απλώς να σε δούμε, αλλά και να ακούσουμε τα τραγούδια σου».

Εδώ και λίγες μέρες, πάντως, δεν σε βλέπουμε στην πίστα, αφού το πρόγραμμα στο «Caramela» ολοκληρώθηκε. Τι να περιμένουμε στη συνέχεια;

«Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε και όλοι μας είμαστε χαρούμενοι διότι θεωρούμε πως ήταν μια πετυχημένη συνεργασία. Όσον αφορά σε προσωπικό επίπεδο, σύντομα θα είναι έτοιμο το νέο μου CD, με τίτλο ?ΘΕΛΞΗ?. Είναι 12 λαϊκά τραγούδια, τα οποία πιστεύω ότι θα αγαπηθούν πολύ από τον κόσμο, όπως αγαπήθηκαν και τα ?Μάτια που λατρεύω?»?

Ναι, αλλά όσον αφορά στις εμφανίσεις σου, τι μέλλει γενέσθαι;

«Υπάρχουν κάποιες σκέψεις, κάποιες συζητήσεις. Δεν μπορώ να αποκαλύψω, όμως, τίποτε ακόμη. Επιφυλάσσομαι. Δεν θέλω να πω κάτι πριν να είναι οριστικό».

ΤRΙVΙΑ
Ζώδιο: Δίδυμος με ωροσκόπο στο Σκορπιό.

Συνήθεια: Τα ψώνια, επί καθημερινής βάσης!

Ρούχα: Παπούτσια, αμέτρητα ζευγάρια.

Χρώμα: Το κοραλλί.

Ποτό: Τζιν με τόνικ (σπάνια, πάντως).

Ελεύθερος χρόνος: Ζωγραφική και κολάζ.

Φαγητό: Κολοκυθάκια γεμιστά (συνταγή της γιαγιάς της).

Τραγούδι που θα ήθελε να έχει τραγουδήσει: Πολλά. Δεν υπάρχει μόνο ένα?

Αθλητισμός: Τριπλούν.