Το μωρό που έφερε το διαζύγιο

11.06.2007
Όταν έχεις δίπλα σου τον Μπραντ Πιτ, πώς να αντισταθείς στον πειρασμό; Ακόμα και αν είσαι η Αντζελίνα Τζολί και το έχεις δηλώσει ότι δεν πηγαίνεις με παντρεμένους, τα ξεχνάς όλα και προχωράς στο παρασύνθημα.

Όταν έχεις δίπλα σου τον Μπραντ Πιτ, πώς να αντισταθείς στον πειρασμό; Ακόμα και αν είσαι η Αντζελίνα Τζολί και το έχεις δηλώσει ότι δεν πηγαίνεις με παντρεμένους, τα ξεχνάς όλα και προχωράς στο παρασύνθημα. Το love story του διάσημου ζευγαριού έχει πολλές πικάντικες λεπτομέρειες και αποδεικνύει αυτό που λέει ο λαός: «Στον έρωτα και στην τρέλα όλα επιτρέπονται»!

Αυτό έκανε, χωρίς δεύτερη σκέψη, η διάσημη ηθοποιός μόλις αντίκρισε τον ξανθομάλλη σταρ και όχι μόνο δεν την προβλημάτισε ότι ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον, αλλά θέλησε να μείνει αμέσως έγκυος και να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ άρχισαν να κάνουν πολύ «στενή» παρέα αρκετό διάστημα πριν ο τελευταίος αποφασίσει τον οριστικό του χωρισμό από την Τζένιφερ Άνιστον. Η σχέση του ζευγαριού δεν πήγαινε καλά και η Τζολί, που βρέθηκε στο... δρόμο του Πιτ (σ.σ.: πήγε και διακοπές μαζί του στην Κένυα στο διάστημα που ο 47χρονος ηθοποιός προσπαθούσε να «πιαστεί» από κάπου, προκειμένου να καταλήξει πού πάει ο γάμος του?), έβαλε το χεράκι της, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η Κένυα αποδείχθηκε ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο όχι μόνο στη διάλυση του γάμου του Πιτ με την Άνιστον, αλλά και στην αλλαγή πλεύσης της Τζολί αναφορικά με τη μητρότητα.

Η ηθοποιός δήλωνε ευτυχισμένη που είχε παιδί και χωρίς να χρειαστεί να περάσει το... μαρτύριο της εγκυμοσύνης και δεν έκρυβε πως πολύ πριν γνωρίσει τον Πιτ της είχε «καρφωθεί» στο μυαλό η ιδέα της υιοθεσίας. Είχε ήδη ετοιμάσει τα πλάνα της, αποφεύγοντας ακόμη και κάθε σκέψη για μια βιολογική γέννα. «Έλεγα ότι ήμουν χαρούμενη που δεν θα χρειαζόταν να κάνω παιδί», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της η Τζολί και αυτό το είχε μεταφέρει και αργότερα στον Πιτ. Ωστόσο, διαπίστωσε, όπως αναφέρει, ότι ο αγαπημένος της άξιζε ένα μοναδικό δώρο. «Έπαιζε με τον Μάντοξ και ήταν χαρούμενος και τρισευτυχισμένος», ανέφερε η 32άχρονη ηθοποιός, θέλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο να μετατρέψει την πράξη της σε μια κίνηση ανθρωπιάς απέναντι στον «άτυχο» -λόγω γάμου του με την Άνιστον - γοητευτικό ηθοποιό!

Ήθελε να τον δέσει για τα καλά
Η προοπτική να «δέσει» για τα καλά τον Μπραντ κοντά της, αλλά και να του προσφέρει την ευτυχία που δεν μπορούσε να γευτεί στο γάμο του με την Άνιστον οδήγησαν την Τζολί στην απόφαση να κάνει ένα δικό τους παιδί. Η εικόνα, εξάλλου, που είχε με τον Πιτ να παίζει με τα υιοθετημένα παιδιά την έκανε να πιστέψει ότι δεν θα υπήρχε πιο ωραίο δώρο από το να του χαρίσει και ένα δικό του παιδί! Κι έτσι το... σχέδιο μπήκε μπροστά. Το γεγονός, βέβαια, πως αυτός Πιτ ακόμη συνδεόταν με την Άνιστον έμοιαζε με... λεπτομέρεια για την Τζολί, η οποία ανέφερε πως τόσο η ίδια όσο και ο γοητευτικός χολιγουντιανός σταρ είχαν κατανοήσει πως ο γάμος του δεύτερου όδευε προς διάλυση. Έτσι, έπαψαν να υπάρχουν και οι αναστολές, που, όπως υποστηρίζει, είχε για το γεγονός πως κοιμόταν με έναν παντρεμένο!

Η γέννηση της Σίλο, λοιπόν, κάθε άλλο παρά τυχαίο γεγονός ήταν, παρόλο που λίγες μέρες μετά τη γέννησή της η Αντζελίνα προσπάθησε να το παρουσιάσει ως τέτοιο. Ωστόσο, όπως διαπιστώνουν άνθρωποι που τη βλέπουν σχεδόν επί καθημερινής βάσης, σπάνια εμφανίζεται με τη φυσιολογική της κόρη στην αγκαλιά της. Αντίθετα, στις περισσότερες φωτογραφίες κρατάει στα χέρια της κάποια από τα υιοθετημένα παιδιά της. Και αυτό δεν περνάει ασχολίαστο. Βέβαια, υπάρχει και ο αντίλογος, καθώς η Τζολί παρά το βεβαρημένο της πρόγραμμα φροντίζει, όπως λένε άνθρωποι του στενού της περιβάλλοντος, να αναθρέφει τα παιδιά της με τις αρχές που θεωρεί σωστές.

Η αντίδραση της Άνιστον
Η αποκάλυψη της Τζολί, βέβαια, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Ορισμένοι θεώρησαν ότι στόχος της διάσημης ηθοποιού με τη γνωστοποίηση αυτή ήταν να «πικάρει» την Τζένιφερ Άνιστον. Κάποιοι άλλοι υποστήριξαν ότι απλώς θέλησε να βάλει τα πράγματα σε τάξη! Η ουσία, όμως, είναι το πώς αντέδρασε η πρώην σύζυγος του Πιτ. Η Άνιστον, λοιπόν, πληροφορήθηκε τα νέα στη διάρκεια ολιγοήμερων διακοπών της στο Μεξικό, στο «Κάμπος Σαν Λούκας», και κλήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα της Τζολί.

Η γνωστή πρωταγωνίστρια έδειξε ανωτερότητα, δεν έπεσε στην? παγίδα που αισθάνθηκε ότι πήγε να στηθεί εις βάρος της και φρόντισε με τη συμπεριφορά της να «γυρίσει» όλο το παιχνίδι. «Έχουμε χωρίσει με τον Μπραντ και δεν νοιάζομαι για όσα λέγονται και ακούγονται», ήταν η απάντηση της σταρ, αποφεύγοντας έτσι την... μπανανόφλουδα που της είχαν ρίξει, ενώ η συνέχεια ήταν ακόμη πιο αποστομωτική. «Ορισμένοι θέλουν οι χωρισμοί και τα διαζύγια να μοιάζουν με μάχη, αλλά δεν είναι πάντα έτσι», συμπλήρωσε επιδιώκοντας να αλλάξει την εικόνα που είχε δημιουργηθεί και κυρίως να βάλει τέλος στις φήμες που την ήθελαν να συμπεριφέρεται σαν στρίγγλα αμέσως μετά το χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ. Τότε διέρρευσε πως η Άνιστον είχε «σκυλιάσει» από το διαζύγιο που της είχε ζητήσει ο ξανθομάλλης σταρ και μάλιστα είχε περάσει αρκετός καιρός πριν ανταλλάξουν κάποια κουβέντα πέραν των διαδικαστικών του διαζυγίου. Μάλιστα, όπως ανέφεραν φίλοι της που βρέθηκαν δίπλα της όταν άκουσε το νέο, φρόντισε να βάλει και το κερασάκι στην τούρτα. «Αυτή η ιστορία είναι πολύ παλιά για μένα. Δεν με νοιάζει τι κάνουν οι δυο τους, ούτε και η σχέση τους», φέρεται να σχολίασε η Τζένιφερ και αναφερόμενη στη μικρή Σίλο είπε πως «είναι ένα όμορφο μωράκι».