Από «Μαρία η άσχημη» Μαρία η δολοφόνος!

12.06.2007
Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει με τεράστια γυαλιά, σιδεράκια και ρούχα που θυμίζουν δεκαετία ’70, τώρα όμως ετοιμάζεται να «ενδυθεί» το ρόλο της δολοφόνου στο θεατρικό έργο που έσπασε κάθε εισπρακτικό ρεκόρ εισιτηρίων!

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει με τεράστια γυαλιά, σιδεράκια και ρούχα που θυμίζουν δεκαετία ’70, τώρα όμως ετοιμάζεται να «ενδυθεί» το ρόλο της δολοφόνου στο θεατρικό έργο που έσπασε κάθε εισπρακτικό ρεκόρ εισιτηρίων! Ο λόγος, για την όμορφη Αγγελική Δαλιάνη, που, όπως όλα δείχνουν, θα κρατήσει ένα «Σεσουάρ για δολοφόνους».

Ολη αυτή την τηλεοπτική σεζόν τήρησε κατά γράμμα το δεσμευτικό συμβόλαιό της, έτσι ώστε σε κάθε τηλεοπτική και έντυπη? παρουσία της να έχει την εμφάνιση της «Μαρίας της άσχημης».

Και πολλοί είπαν ότι το συμβόλαιο αυτό της υπαγορεύει επίσης να μην κυκλοφορεί και στο δρόμο με το φυσιολογικό της στυλ. Αυτό όμως δεν ισχύει, καθώς το συμβόλαιο δεν έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή και με το πώς κυκλοφορεί στο δρόμο. Και αν τον πρώτο χρόνο υπήρχε η δέσμευση να μην παίξει σε κάποιο θεατρικό, μήπως «χαλάσει» το μύθο που το κανάλι ήθελε να δημιουργήσει σε σχέση με το πραγματικό πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τη «Μαρία», τώρα φαίνεται πως αυτό το «εμπόδιο» έχει αρθεί. «Η επιτυχία της σειράς είναι δεδομένη και για την επόμενη σεζόν και εκτός αυτού οι παραγωγοί θέλησαν να αναγνωρίσουν στην Αγγελική τη σχεδόν στρατιωτική πειθαρχία που επέδειξε όλο αυτόν τον καιρό, γι’ αυτό και στο συμβόλαιο της δεύτερης χρονιάς η θεατρική δέσμευση δεν υφίσταται», όπως μας είπε άνθρωπος της παραγωγής της σειράς. Μας εξήγησε ακόμη ότι τον πρώτο χρόνο ο περιορισμός των θεατρικών σχεδίων της Μαρίας ήταν και εν μέρει λογικός, αφού τα γυρίσματα είναι εξαντλητικά και συχνά διαρκούν πάνω από 10 ώρες καθημερινά, αφού η Μαρία έχει σε κάθε επεισόδιο πολύ μεγάλο αριθμό σκηνών. Έτσι, πολλοί υπολόγισαν τι ντόρο θα προκαλούσε η πρώτη θεατρική εμφάνιση της Αγγελικής μετά τη μεγάλη επιτυχία και της έταξαν γη και ύδωρ προκειμένου να ηγηθεί ακόμη και θιάσων! Η Αγγελική όμως, σεμνή και καθόλου αιθεροβάμων, σκέφτεται πολύ σοβαρά έναν απλό ρόλο στο «Σεσουάρ για δολοφόνους» στο θέατρο «Αποθήκη», όπου επί οκτώ συνεχείς θεατρικές σεζόν συγκεντρώνει ουρές θεατών έξω από τα ταμεία. Θα κάνει, σύμφωνα με το σενάριο που έχει διασκευάσει ο Θοδωρής Πετρόπουλος, τη βοηθό του παρανοϊκού κομμωτή, στο κομμωτήριο του οποίου ξετυλίγεται ένα κουβάρι εξιχνίασης ενός μυστηριώδους φόνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ρόλο που θα ενσαρκώσει η Αγγελική έχουν παίξει στο παρελθόν η Ζέτα Μακρυπούλια και πέρυσι η Ζέτα Δούκα. Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, η συγκεκριμένη παράσταση θα αποτελέσει το δεύτερο θεατρικό βήμα της Αγγελικής. Η πρώτη της θεατρική δουλειά ήταν 5 μόλις μήνες πριν η τεράστια επιτυχία της «Μαρίας της άσχημης» της χτυπήσει την πόρτα. Πέρυσι το καλοκαίρι λοιπόν εξύφαινε «Ερωτικά παιχνίδια» στο θέατρο «Παρκ» πλαισιώνοντας έναν πολλά υποσχόμενο και καταξιωμένο θίασο, στον οποίο ανήκε και ο νυν σύντροφός της Μάνος Παπαγιάννης.