Γάμος εις Παρισίους

11.06.2007
Γαμπρός θα ντυθεί σε λίγες μόνο μέρες από σήμερα ο πολύ πετυχημένος σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου στο πλευρό της ανερχόμενης ηθοποιού Μάγδας Πένσου.
Γαμπρός θα ντυθεί σε λίγες μόνο μέρες από σήμερα ο πολύ πετυχημένος σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου στο πλευρό της ανερχόμενης ηθοποιού Μάγδας Πένσου. Οι γαμήλιες ετοιμασίες είναι πυρετώδεις, ώστε να είναι όλα έτοιμα και το ζευγάρι στις 6 Ιουλίου να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας όχι στην Ελλάδα, αλλά στο Παρίσι!

Η γνωριμία τους αναπάντεχη, όταν ακόμη ο Δημήτρης έβγαινε τραυματισμένος από την τότε σχέση του με την Τζίνα Αλοιμόνου. Μια σχέση που κατέληξε άσχημα, αφού λίγες μέρες μετά την απόφασή τους να παντρευτούν ανακοίνωσαν το χωρισμό τους. Ο Δημήτρης, όμως, άρχισε να χαμογελάει ξανά σύντομα και υπεύθυνη γι’ αυτό ήταν η νεαρή ηθοποιός Μάγδα Πένσου. Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στις θεατρικές κουϊντες του θεάτρου «Κιβωτός». Επρόκειτο για τη θεατρική διασκευή «Τρεις φορές γυναίκα», που έκανε ο ίδιος μαζί με τον Αλέξανδρο Ρήγα με πρωταγωνίστρια τη Σοφία Φιλιππίδου όπου η Μάγδα είχε έναν ενδιαφέροντα ρόλο. Η είδηση του ειδυλλίου τότε μεταφέρθηκε αμέσως σε όλα τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια.

Ο έρωτας στα δύσκολα φαίνεται
Από τότε το ζευγάρι ζούσε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του. Σύντομα η ηθοποιός και ο σεναριογράφος άρχισαν να βγαίνουν έξω μαζί και να ζουν τον έρωτά τους σε όλο του το μεγαλείο, πλην όμως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού και οι δύο είναι άνθρωποι πολύ χαμηλών τόνων, που δεν αρέσκονται να προβάλλονται τα προσωπικά τους ζητήματα στις στήλες των περιοδικών και των εφημερίδων. Ο Δημήτρης, πάντως, σε όποιο πάρτι και κοσμικό γεγονός πήγαινε μόνος δεν σταματούσε να αναφέρεται συνεχώς στη Μάγδα, την όμορφη ξανθιά με τα έντονα χαρακτηριστικά. Αυτή μάλιστα ήταν και ο άνθρωπος που του στάθηκε όσο κανείς άλλος την άσχημη περίοδο που η μητέρα του αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Έτσι, η απόφαση του ζευγαριού να δεθεί με τα δεσμά του γάμου δεν άργησε να έρθει, αφού και οι δύο θέλουν πολύ να κάνουν παιδάκια?

Γαμήλιες παρουσίες και μια ηχηρή «απουσία»
Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η Τζέσυ Παπουτσή και ο θεατρικός επιχειρηματίας Τάσος Παπανδρέου. Στη γαμήλια τελετή θα παρευρεθούν φίλοι και γνωστοί του καλλιτεχνικού ζευγαριού, με τον αριθμό των καλεσμένων, όπως όλα δείχνουν, να υπερβαίνει τα εκατό άτομα, ενώ φαίνεται ότι θα σημειωθεί και μια αξιοπερίεργη απουσία! Ο επιστήθιος φίλος του γαμπρού, ο Αλέξανδρος Ρήγας, δεν θα παραστεί στο χαρμόσυνο γεγονός, γιατί ως γνωστόν έχει τρομερή φοβία από μικρός με τα αεροπλάνα. Έτσι, δυστυχώς, το συγγραφικό έτερον ήμισυ του Δημήτρη δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο Παρίσι και στην τόσο ευχάριστη στιγμή του φίλου του. Έχει υποσχεθεί, πάντως, απ’ ό,τι γνωρίζουμε ότι θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα τους υποδεχτεί στο αεροδρόμιο με το που πατήσουν ελληνικό έδαφος μετά το γαμήλιο ταξίδι τους.