Μπικίνι με... μπριζόλες για τη Lady Gaga!

08.09.2010
Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα της, αλλά να που έκανε την εμφάνισή της η εκκεντρική τραγουδίστρια, όπως πάντα με πολύ... θόρυβο. Αυτή τη φορά, η "πολυμήχανη" 24χρονη ντίβα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της "Vogue Hommes Japan" φορώντας μόνο μερικές ωμές μπριζόλες!


Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα της, αλλά να που έκανε την εμφάνισή της η εκκεντρική τραγουδίστρια, όπως πάντα με πολύ... θόρυβο. Αυτή τη φορά, η "πολυμήχανη" 24χρονη ντίβα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της "Vogue Hommes Japan" φορώντας μόνο μερικές ωμές μπριζόλες!

Εκτός όμως, από τις εντυπώσεις, η νέα αυτή εξωφρενική εμφάνιση της Lady Gaga στο εξώφυλλο της Γιαπωνέζικης αντρικής "Vogue" κέρδισε -αν μπορούμε να το πούμε και έτσι- και πολλές αντιδράσεις, κυρίως από υποστηρικτές των δικαιωμάτων των ζώων.

Το παράξενο μπικίνι από μπριζόλες που φόρεσε η Gaga για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση ενόχλησε αρκετούς. "Η δουλειά της Lady Gaga είναι να κάνει υπερβολικά πράγματα και αυτό το τελευταία είναι χωρίς αμφιβολία υπερβολικό, αφού το κρέας είναι κάτι που σίγουρα αποφεύγουμε να βάζουμε πάνω στο σώμα μας", δήλωσε η Ίνγκριντ Νιούκερκ (Ingrid Newkirk) πρόεδρος της οργάνωσης PETA που υποστηρίζει δυναμικά τα δικαιώματα των ζώων.

"Άσχετα από το πόσο όμορφα παρουσιάζεται, η ωμή σάρκα ενός ζώου που έχει υποστεί βασανιστήρια είναι ωμή σάρκα ενός ζώου που έχει υποστεί βασανιστήρια. Το κρέας αντιπροσωπεύει πάντα την αιματηρή βία και τον πόνο, έτσι εάν κάτι τέτοιο ήθελαν να περάσουν, τότε σίγουρα το κατάφεραν", συνέχισε η ακτιβίστρια.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι η Gaga, είναι περισσότερο διάσημη για τις εκκεντρικές εμφανίσεις της παρά για τη μουσική της.

Η συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, η κατά κόσμο Στέφανι Τζερμανότα (Stefanie Germanotta) θολώνει ακόμη περισσότερο τα πράγματα σχετικά με τον εαυτό της, αφού συνοδεύεται από δηλώσεις του Τζο Καλντερόν (Jo Calderone), ο οποίος παρουσιάζεται ως το νέο της alter-ego και υποστηρίζει ότι είναι φίλος και περιστασιακός εραστής της 24χρονης σταρ. Το παράξενο βέβαια δεν είναι αυτό, αλλά το ότι στις φωτογραφίες του είναι ίδιος με την ίδια τη Gaga ντυμένη άντρα.

Πλάθοντας το... παραμύθι, ο Καλντερόν υποτίθεται ότι είναι μηχανικός αυτοκινήτων από τη Σικελία, ο οποίος ονειρεύεται να ανοίξει το δικό του "μαγαζί" και βρίσκει την Gaga "όμορφη, αστεία και ενδιαφέρουσα".

Αν όντως ο Καλντερόν είναι η ίδια η Gaga, τότε μάλλον έχει ξεπεράσει τον εαυτό της η ιδιόρρυθμη τραγουδίστρια. Γιατί την ημέρα που κυκλοφόρησε το περιοδικό, ο "Τζο" έγραψε το εξής σχόλιο στη σελίδα του στο Twitter: "Είμαι άντρας. Είμαι άνθρωπος. Είμαι εγώ. Και Γεννήθηκα Έτσι".

Alter ego ή διχασμένη προσωπικότητα, το σίγουρο είναι ότι η Lady Gaga βρήκε τον τρόπο να συζητηθεί ξανά, ενώ την ίδια στιγμή δεν είναι λίγες οι πληροφορίες που τη θέλουν να έχει εξαντληθεί τελείως από τη σκληρή δίαιτα που ακολουθεί για να χωράει στα εξωφρενικά συνολάκια της.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα