Τη μία Ζάχος, την άλλη Ζαχαράτος

26.02.2007
Για τον έναν απορώ πού βρήκε το χιούμορ και για τον άλλον πώς δεν το έχει χάσει ακόμα!

Για τον έναν απορώ πού βρήκε το χιούμορ και για τον άλλον πώς δεν το έχει χάσει ακόμα! Tο ξενοδοχείο «Metropolitan» συνέβαλε στην απόδειξη του πόσο πολυποίκιλη είναι η κοσμική ζωή. Οι αίθουσες δεξιώσεων άνοιξαν για να υποδεχτούν ταυτόχρονα δύο εκδηλώσεις παντελώς διαφορετικού χαρακτήρα. Στη μία η δεξίωση του Ζάχου Χατζηφωτίου με παρούσα την crme de la crme της παλιάς αθηναϊκής κοινωνίας και δίπλα το fun πάρτι του Τάκη Ζαχαράτου για την επιτυχία της παράστασής του.

Με black tie, φυσικά, κατευθυνθήκαμε στη δεξίωση όπου το καθιστό δείπνο συνοδευόταν από κομμάτια του κλασικού ρεπερτορίου που ερμήνευσε η υψίφωνος Έλενα Κελεσίδου. Υψηλές προσωπικότητες και art de la table χαρακτήριζαν τα πάντα. Με την πρώτη ευκαιρία βγάζαμε τη γραβάτα, χαλαρώναμε το πουκάμισο και τροχάδην στο πάρτι του Ζαχαράτου! Εκεί η ατμόσφαιρα ήταν εντελώς ζωντανή και χαρούμενη με όλους τους sugar angels από την πετυχημένη παράσταση του Τάκη στο «Taboo» και γνωστές φάτσες της showbiz. Ξανά στη δεξίωση Παραδόξως υπάρχει κι εδώ μια νότα χιούμορ (στο ύψος του οικοδεσπότη φυσικά). Ο Γιώργος Ντάβλας (όχι που θα άφηνε) και η Αναστασία Μακρυνικόλα (κύλησε ο τέντζερης) ερμηνεύουν αποσπάσματα από το «Φάντασμα της Όπερας». Ζούμε μεγάλες στιγμές!

Βέβαια, μη νομίζετε ο Τάκης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα μεγάλα τζάκια και αρκετοί από τους καλεσμένους του Ζάχου Χατζηφωτίου έκαναν ένα πέρασμα από το πάρτι του Τάκη και προς το τέλος δεν άργησαν όλοι να γίνουν μια μεγάλη παρέα, αφού με την παρότρυνση της Ευγενίας Χανδρή ο γνωστός showman κατάφερε να αποσπάσει το μικρόφωνο από τον Γιώργο Ντάβλα και να δώσει ένα μικρό show αφιερωμένο σε όλους όσοι νιώθουν ακόμα παιδιά.