Η δίαιτα της Φέργκι

10.09.2009
Στο ξεκίνημα του 2009, η βασική τραγουδίστρια του συγκροτήματος του συγκροτήματος "Black Eyed Peas" Φέργκι (Fergie)έπρεπε να χάσει τουλάχιστον δέκα κιλά. Η ανάγκη αυτή γεννήθηκε από το γεγονός ότι έπρεπε να χωρέσει στο πανάκριβο D & G νυφικό. Ο γάμος της διάσημης τραγουδίστριας έγινε με δόξα και τιμή και η ίδια η Φέργκι έμοιαζε πιο κομψή και αδύνατη από ποτέ. Το διατροφικό πλάνο που ακολούθησε η γλυκιά Φέργκι θα το βρεις παρακάτω.

Στο ξεκίνημα του 2009, η βασική τραγουδίστρια του συγκροτήματος του συγκροτήματος "Black Eyed Peas" Φέργκι (Fergie) έπρεπε να χάσει τουλάχιστον δέκα κιλά. Η ανάγκη αυτή γεννήθηκε από το γεγονός ότι έπρεπε να χωρέσει στο πανάκριβο D & G νυφικό. Ο γάμος της διάσημης τραγουδίστριας έγινε με δόξα και τιμή και η ίδια η Φέργκι έμοιαζε πιο κομψή και αδύνατη από ποτέ. Το διατροφικό πλάνο που ακολούθησε η γλυκιά Φέργκι θα το βρεις παρακάτω.

Η φιλοσοφία του πλάνου δίαιτας της Φέργκι στηρίζεται στο αγνό φαγητό, χωρίς συντηρητικά, με οργανικές πρώτες ύλες (τουλάχιστον όπου είναι δυνατόν). Το διαιτολόγιο περιλαμβάνει την κατανάλωση ενός σνακ κάθε τρεις ώρες για να διατηρεί τον μεταβολισμό της σε εγρήγορση. Το παρακάτω διαιτολόγιο της Φέργκι δημοσιεύτηκε στο αμερικάνικο περιοδικό Glam & Style και έχει ως εξής:

Πρωινό: η Φέργκι ξεκινά την ημέρα της με έξι ασπράδια αυγού, ψημένα σε μορφή ομελέτας με λαχανικά και ένα κουταλάκι της αγαπημένης της σάλτσας. Εναλλακτικά μπορείς να καταναλώσεις 2 φέτες ψωμί του τοστ ολικής άλεσης, αλειμμένες με ένα κουταλάκι φυστικοβούτυρο.

Δεκατιανό σνακ: 2 κράκερ ή μια φέτα πολύσπορου ψωμιού με ένα κουταλάκι τυρί λάιτ ή κότατζ. Εναλλακτικά μπορείς να φας μια μπάρα δημητριακών.

Απογευματινό σνακ: ένα γιαούρτι χαμηλών λιπαρών και ένα κουταλάκι ταχίνι. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις μια χούφτα οργανικά κεράσια ή λίγο τυρί κότατζ.

Μεσημεριανό: αποτελεί το αγαπημένο γεύμα της Φέργκι: μια σαλάτα με ανάμεικτα λαχανικά, με κομματάκια κοτόπουλου (στήθος, περίπου στα 150 γραμμάρια) φρούτα όπως το γκρέιπ φρουτ ή το αβοκάντο και μια σος χωρίς λιπαρά. Όλα τα παραπάνω μπορούν να τυλιχτούν σε μια πίτα τορτίγιας.

Βραδινό σνακ: η διατροφολόγος της Φέργκι, Carrie Wiatt, ετοιμάζει λίγο πριν το βραδινό γεύμα ένα ιδιαίτερο σνακ για την Φέργκι. Πρόκειται για μια πεντανόστιμη σούπα με οργανικά λαχανικά αλλά χωρίς κρεμώδη υφή. Η σούπα μετρημένη σε θερμίδες ανά φλιτζάνι, φτάνει τις 50 και έτσι η Φέργκι παίρνει την ενέργεια που χρειάζεται λίγο πριν τις ζωντανές εμφανίσεις της. Βράσε κι εσύ τα αγαπημένα σου λαχανικά (πρόσεξε μην τα παραβράσεις) και δημιούργησε την δική σου σούπα. Εναλλακτικά μπορείς να καταναλώσεις 2 με 3 μικρά καροτάκια σε ντιπ πουρέ λαχανικών ή μια χούφτα αμύγδαλα ανάλατα.

Βραδινό: η Φέργκι προτιμά το σολομό που είναι πλούσιος σε Ω- 3 λιπαρά και τον συνοδεύει με ένα φλυτζανάκι κους - κους ολικής άλεσης. Εναλλακτικά, προτιμά ψητό κοτόπουλο μαριναρισμένο σε μπαλσάμικο με λίγη σος μουστάρδας (μουστάρδα και γιαούρτι) και λίγο σπανάκι.

Η ίδια η Φέργκι ε4ξομολογήθηκε ότι είναι πολύ ευχαριστημένη από το πλάνο που ακολουθεί και φυσικά για τα αποτελέσματα που είδε στη γραμμή της.

"Μου αρέσει ο εαυτός μου και η εικόνα μου πλέον", τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή της. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι πάντα υπάρχουν μικρές ατέλειες που θα ήθελε να διορθώσει αλλά χαίρεται που είναι υγιής, δυνατή και γεμάτη όρεξη για τη μουσική.