Άννα Βίσση: «Παίρνω ενέργεια από το κοινό»

21.07.2009
Το ΛΟΙΠΟΝ, φυσικά, την ακολούθησε στους μεγάλους σταθμούς της, στις πετυχημένες συναυλίες της στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, τη Βέροια και τη Σαλαμίνα.

Το ΛΟΙΠΟΝ, φυσικά, την ακολούθησε στους μεγάλους σταθμούς της, στις πετυχημένες συναυλίες της στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα και τη Βέροια, ενώ σήμερα το βράδυ αναμένεται να ξεσηκώσει και τη Σαλαμίνα.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που κάνω αυτό το summer tour. Το κοινό μού δίνει δύναμη και μια απίστευτη ενέργεια. Παρόλο που κλείνω 36 χρόνια καριέρας, όταν εμφανίζομαι στη σκηνή νιώθω το ίδιο τρακ κι αυτό πηγάζει από την απίστευτη χαρά που αισθάνομαι όταν βλέπω τις εκδηλώσεις λατρείας του κοινού» μας είπε η Άννα Βίσση λίγο πριν βγει στην πίστα για να παρασύρει σε ένα ατέλειωτο καλοκαιρινό μουσικό πάρτι τους φαν της με παλιότερες επιτυχίες αλλά και από το «Απαγορευμένο», όπου η «Αλήτισσα ψυχή» και το τραγούδι «Στην πυρά» έχουν γίνει τα απόλυτα hit του καλοκαιριού.

Οι «μεταμορφώσεις» της Άννας είναι φοβερές. Πότε ως sexy disco queen, πότε ως αέρινη καλοκαιρινή οπτασία με αποκλειστικές δημιουργίες της Πατρίτσια Φιλντ, που έχει το γενικότερο πρόσταγμα στο styling της Άννας, και κάνοντας συνεχώς παιχνίδι με τα φώτα, τα λέιζερ και τα βίντεο που προβάλλονται από τις τελευταίας τεχνολογίας οθόνες (σ.σ.: μηχανήματα πόλλων χιλιάδων ευρώ, που ήρθαν κατευθείαν από το εξωτερικό), η απόλυτη ελληνίδα σταρ κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις. Άλλωστε, μόνο οι τουαλέτες που φοράει και κομμάτια από την προσωπική της συλλογή? γεμίζουν ένα κοντέινερ, ενώ η αξία τους ξεπερνά τα 80 χιλιάδες ευρώ!

Λατρεία και απρόοπτα
Πολλά είναι τα απρόοπτα που καταγράψαμε στις συναυλίες της. Σας μεταφέρουμε τα πιο «πιπεράτα», που αποδεικνύουν ότι το σύνθημα των φαν της «Είσαι η λατρεμένη μας» δεν δημιουργήθηκε τυχαία.

Λίγο έλειψε μία αέρινη κεντημένη τουαλέτα της, αξίας 20 χιλιάδων ευρώ, να κάνει φτερά, όταν ένας φανατικός θαυμαστής της μπήκε κρυφά στο καμαρίνι της και οι σεκιούριτι τον ανακάλυψαν την τελευταία στιγμή. Η εξήγηση που έδωσε ήταν πως ονειρεύεται την Άννα και ήθελε κάτι δικό της. Και δεν είναι ο μόνος!

Ένας άλλος της ζήτησε να υπογράψει στο στήθος του.

Ένας Θεσσαλονικιός σκόρπισε 1.000 κατακόκκινα τριαντάφυλλα από το καμαρίνι μέχρι την πίστα για να πατήσει πάνω σε αυτά.

Όταν εμφανίζεται στην πίστα, οι υστερίες και οι σκηνές λατρείας είναι άπειρες. Της ρίχνουν από μπλουζάκια που έχουν πάνω τη φωτογραφία της μέχρι? ρολόγια!

Της στέλνουν επιστολές αγάπης και λατρείας και στιχάκια που η Άννα διαβάζει συγκινημένη πάνω στην πίστα. Άλλωστε, η ίδια έχει επαφή με τους φαν της μέσω του Διαδικτύου.

Της φέρνουν στο καμαρίνι από ντόπιο κρασί μέχρι κουλουράκια και πίτες, ενώ κάποιες άλλες θαυμάστριες, γνωρίζοντας ότι είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής, της έφεραν μια σακούλα με χόρτα του βουνού!

Η περιοδεία της θα καταλήξει το Σεπτέμβριο στην αγαπημένη της Κύπρο, ενώ τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο το αγγλόφωνο άλμπουμ της.