Το λίφτινγκ έφερε διαζύγιο!

21.05.2009
Εναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε κοσμική μεγαλοκυρία για να εκδικηθεί τον «άτακτο» σύζυγό της.

Εναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε κοσμική μεγαλοκυρία για να εκδικηθεί τον «άτακτο» σύζυγό της. Και μπορεί το λίφτινγκ να τα διορθώνει όλα, αλλά στην περίπτωσή της αποδείχθηκε καταστροφικό! Η είδηση ότι ο σύζυγος διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με νεαρή αιθέρια ύπαρξη, όχι μόνο την τάραξε, αλλά της θόλωσε το μυαλό. Μετά το πρώτο σοκ έκανε ένα ταξίδι για να συνέλθει και να σκεφτεί πιο ψύχραιμα. Κάτι τέτοιο, όμως, από ό,τι φαίνεται, δεν έγινε.

Εδώ και μερικά χρόνια είχε αρχίσει να νιώθει άβολα με την εμφάνισή της... Κάτι οι μικρές ρυτίδες που είχαν κάνει την εμφάνισή τους, κάτι οι απιστίες του συζύγου που τη γέμιζαν ανασφάλεια, το πήρε απόφαση. Άλλωστε, σκέφτηκε «μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια»: και θα ξεφορτωνόταν μερικά χρόνια από πάνω της και θα έπαιρνε εκδίκηση από τον άπιστο σύζυγο.

Έβαλε λοιπόν το σχέδιό της σε εφαρμογή. Αρχικά επισκέφθηκε την Ελβετία και συγκεκριμένα ένα από τα πιο ξακουστά σπα της κοσμοπολίτικης χώρας, όπου αφέθηκε στις περιποιήσεις των ειδικών και απόλαυσε μια κούρα αναζωογόνησης σούπερ λουξ. Όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό...

Έτσι, μόλις επέστρεψε στην Αθήνα, επισκέφθηκε κλινική πλαστικής χειρουργικής και υποβλήθηκε σε πλήρες «ρεκτιφιέ». Συγκεκριμένα, μέσα σε δύο μήνες έκανε λίφτινγκ προσώπου, λιποαναρροφήσεις, ανόρθωση στήθους και στη συνέχεια αγόρασε και τα πανάκριβα καλλυντικά που χορηγούνται έπειτα από τέτοιου είδους επεμβάσεις. Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά πού κολλάει ο σύζυγος; Μα φυσικά, στη λυπητερή, που έφτασε τις 550.000 ευρώ! Μόλις η κυρία τού ανακοίνωσε το ποσό, αυτός έπαθε σοκ. Σκέφτηκε, λοιπόν, με τη συνεργασία των γιατρών να φορτώσει τις 550.000 ευρώ ως έξοδα ιατρικών επεμβάσεων στην ασφαλιστική του. Όμως, οι ασφαλιστικές δεν τα δίνουν τόσο εύκολα, έκαναν ελέγχους και κάπου εκεί αποκαλύφθηκε η... κομπίνα του.

Η συνέχεια εξελίχθηκε σε θρίλερ. Κατηγορίες, ένταση, απειλές. Η ασφαλιστική εταιρεία, όπως ήταν φυσικό, δεν πλήρωσε το ποσό κι ένα λίφτινγκ έγινε αφορμή για να σπάσει, όχι μόνο το ασφαλιστικό συμβόλαιο της κυρίας, αλλά και ο γάμος της, αφού το ζευγάρι θα λύσει πλέον τις διαφορές του στα δικαστήρια μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε ο σύζυγος.