Ο dr Troy στην Ελλάδα

03.04.2009
Ο γυναικείος πληθυσμός παραληρεί και μόνο στην εμφάνισή του. Λίγες ωστόσο θα είναι οι τυχερές που θα τον δουν φέτος το καλοκαίρι από κοντά.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Ο γυναικείος πληθυσμός παραληρεί και μόνο στην εμφάνισή του. Λίγες ωστόσο θα είναι οι τυχερές που θα τον δουν φέτος το καλοκαίρι από κοντά. Συγκεκριμένα, όσες περπατήσουν στα κυκλαδίτικα καλντερίμια. Ο λόγος για τον Dr Troy του «Nip/Tuck», κατά κόσμον Τζούλιαν ΜακΜάχον, ο οποίος θα έρθει το καλοκαίρι στην Ελλάδα για κρουαζιέρα στις Κυκλάδες καλεσμένος του πολύ καλού του φίλου Γιώργου Σατσίδη.

Οι hot celebrities φιλίες του πολύ καλού Έλληνα δημοσιογράφου είναι γνωστές. Εξ ου και οι λαμπερές συνεντεύξεις που βλέπουμε αποκλειστικά μέσα από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Σατσίδης έπειτα από ένα σύντομο ταξίδι στο Μιλάνο βρίσκεται και πάλι στο Λος Άντζελες για μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Μπεν Άφλεκ. Στη «Μέκκα του κινηματογράφου» είχε βρεθεί και πριν από ένα μήνα. Όταν οι προβολείς έσβηναν, ο Γιώργος είχε την ευκαιρία να διασκεδάζει στα πλέον φημισμένα και prive club της περιοχής μαζί με τους διάσημους φίλους του.

Ο Τζούλιαν ΜακΜάχον είναι περιζήτητος στις παρέες του Χόλιγουντ, όχι λόγω της εμφάνισης ή της αναγνωρισιμότητάς του, αλλά γιατί είναι αυτό που λέμε «άνθρωπος της παρέας» και μαζί του περνάς καλά. Έτσι είναι και ο Γιώργος Σατσίδης στην προσωπική του ζωή, γι’ αυτό και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έγιναν καλοί φίλοι.

Έτσι, τον Αύγουστο μαζί με μεγάλη παρέα θα κάνουν κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά. Ο Dr Troy έχει εκφράσει έντονα την επιθυμία του να επισκεφθεί τη Μύκονο. Βέβαια, δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στο κοσμοπολίτικο νησί μας.

Όσο για τον Γιώργο Σατσίδη, μέχρι το καλοκαίρι και την κρουαζιέρα θα τον απολαμβάνουμε σε πολλά ακόμη ταξίδια, αλλά και μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή. Ο γνωστός δημοσιογράφος επιστρέφει από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και στη μικρή μας οθόνη... Ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις για μια on the road εκπομπή με πολλά ταξίδια και συνεντεύξεις που θα συζητηθούν.

Οι γνωριμίες που έχει με real celebrities παγκοσμίως είναι το δυνατό του «χαρτί», κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά τόσο οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 όσο και των ανταγωνιστικών σταθμών, που σίγουρα θα επιθυμούσαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους στο τέλος της φετινής σεζόν.