«Μες στην καλή χαρά» και το βράδυ!

08.04.2009
Ακόμα και οι Γερμανοί θέλουν τη Γερμανού τους! Λίγο πριν από την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Alpha η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου είναι πραγματικά «Μες στην καλή χαρά».

Ακόμα και οι Γερμανοί θέλουν τη Γερμανού τους! Λίγο πριν από την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Alpha η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου είναι πραγματικά «Μες στην καλή χαρά». Ο λόγος; Οι νέοι ιδιοκτήτες του καναλιού της Κάντζας βλέποντας τα υψηλά νούμερα της εκπομπής της, αλλά και το γκελ που έχει στο νεανικό κοινό, θέλουν να της αναθέσουν μία ακόμη εκπομπή, αυτή τη φορά στη βραδινή ζώνη του σταθμού.

Ως γνωστόν, από τη νέα τηλεοπτική περίοδο το κανάλι θα γίνει περισσότερο ψυχαγωγικό, με πολλές νέες εκπομπές, ριάλιτι και σόου, τα δικαιώματα των οποίων διαθέτει το RTL. Έτσι, μετά την Ελένη Μενεγάκη, που ούτως ή άλλως στο συμβόλαιό της προβλέπεται η παρουσίαση και βραδινής εκπομπής, και η Ναταλία Γερμανού ενδέχεται να αναλάβει νέα καθήκοντα.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είχε παρουσιάσει παλιότερα με επιτυχία το «Sound Mix Show» αλλά και το «Ραντεβού στα τυφλά». Η ιδέα που έχει πέσει τώρα στο τραπέζι είναι και πάλι η παρουσίαση ενός μουσικού ριάλιτι ή ενός νεανικού τηλεπαιχνιδιού με αρκετά μουσικά στοιχεία. Υπενθυμίζουμε ότι, εκτός από τα δικαιώματα του «Dream Show the music», o Alpha λόγω RTL έχει πλέον και τα δικαιώματα του «American Idol», που στη γερμανική συχνότητα του δικτύου προβάλλεται με τον τίτλο «Super Star».

Διανύοντας την καλύτερη περίοδο στα επαγγελματικά της, η Ναταλία δεν έχει πει βέβαια το τελικό «ναι» στην παρουσίαση μιας δεύτερης, βραδινής εκπομπής, ωστόσο, είναι θετική σε κάτι τέτοιο, αρκεί το concept να είναι πρωτότυπο και να ταιριάζει στο χαρακτήρα της, αλλά και στο στυλ που το τηλεοπτικό κοινό την έχει συνηθίσει.