Επιστροφή σε καθημερινό σίριαλ

06.04.2009
Έχει παίξει την εισαγγελέα Βίρνα Δράκου στην ιστορική «Λάμψη» και στη «Βέρα στο δεξί» υποδυόταν την Κλαίρη... Η αγαπημένη ηθοποιός όλα δείχνουν ότι από την επόμενη σεζόν θα εμφανίζεται καθημερινά στη μικρή οθόνη μας στο σίριαλ «My dear enemy», που θα προβάλλεται τα απογεύματα από το Mega.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Έχει παίξει την εισαγγελέα Βίρνα Δράκου στην ιστορική «Λάμψη» και στη «Βέρα στο δεξί» υποδυόταν την Κλαίρη... Η αγαπημένη ηθοποιός όλα δείχνουν ότι από την επόμενη σεζόν θα εμφανίζεται καθημερινά στη μικρή οθόνη μας στο σίριαλ «My dear enemy», που θα προβάλλεται τα απογεύματα από το Mega. Είχε λείψει από την τηλεόραση η Κάτια Δανδουλάκη τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο, από την επόμενη σεζόν θα πάρουμε μια δυνατή δόση από την αγαπημένη ηθοποιό, αφού είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα συμμετάσχει στην καινούργια καθημερινή σειρά του Μεγάλου Καναλιού. Όπως δηλώνει στο περιοδικό μας η ίδια: «Το έχω συζητήσει και κατά πάσα πιθανότητα θα το κάνω». Και μπορεί κάποιοι να επιτίθενται στις καθημερινές σειρές, η Κάτια Δανδουλάκη όμως έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι η ποιότητα μιας τηλεοπτικής σειράς εξαρτάται από τον ηθοποιό αλλά και τους συντελεστές, που παίζουν καθοριστικό ρόλο για την πορεία της.

Το σίριαλ στην Αμερική προβάλλεται με τον τίτλο «My dear enemy», ενώ η πρεμιέρα έγινε στην Ισπανία, αφού πρόκειται για διασκευή ισπανικού σεναρίου. Στην ίδια σειρά βέβαια πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και ο Γιάννης Αϊβάζης, ενώ τη συμμετοχή της συζητάει με την παραγωγή και η σύντροφός του Μαρία Κορινθίου. Στο καστ, όπως φημολογείται, έχει ήδη ενταχθεί και η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη, γύρω από το όνομα της οποίας προκλήθηκε αρκετός θόρυβος φέτος, τόσο με τη συμμετοχή της στη σειρά του Mega «Χαρά αγνοείται» όσο και με τη σέξι φωτογράφηση που έκανε δίνοντας περίσσια... χαρά στους θαυμαστές της.