Νέα ζωή με τον αγαπημένο της

26.03.2009
Η γνωστή τραγουδίστρια Λίτσα Γιαγκούση και ο αγαπημένος της Μανώλης ξεκινούν μια νέα ζωή στα Βίλια, όπου αποφάσισαν να μετακομίσουν κι εκεί να στεγάσουν τον έρωτά τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια Λίτσα Γιαγκούση και ο αγαπημένος της Μανώλης ξεκινούν μια νέα ζωή στα Βίλια, όπου αποφάσισαν να μετακομίσουν κι εκεί να στεγάσουν τον έρωτά τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, σε λίγο καιρό θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Κάνουν νέα αρχή στη ζωή τους, έτσι όπως και οι δύο το είχαν ονειρευτεί, και μετακομίζουν σε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι στην εξοχή.

Η γνωριμία τους έγινε πριν από 20 χρόνια, καθώς ο Μανώλης είναι μουσικός και έπαιζε μπουζούκι στο πλευρό της Λίτσας στα νυχτερινά κέντρα όπου εκείνη εμφανιζόταν κατά καιρούς. Η προσωπική τους σχέση διαρκεί 15 χρόνια, εξαιρώντας κάποια διαστήματα που είχαν χωρίσει. Και οι δύο έκαναν άλλες σχέσεις, όμως πάντα όταν τελείωναν από αυτές, με ένα μαγικό τρόπο ήταν πάλι ζευγάρι.

Έτσι και τώρα. Είναι πάλι μαζί και, όπως δείχνουν τα πράγματα, «κλείδωσαν». Η λαϊκή ερμηνεύτρια πούλησε το σπίτι της στην Αθήνα και αγόρασε το συγκεκριμένο στα Βίλια σε ένα τεράστιο οικόπεδο μέσα στο πράσινο και στον καθαρό αέρα, το οποίο διαθέτει μεγάλο κήπο. Εκεί η Λίτσα και ο Μανώλης επιδίδονται άριστα και σε αγροτικές εργασίες, όταν δεν παίζουν με τα σκυλιά τους.

Η αλήθεια είναι ότι ένα τεράστιο σπίτι μακριά από το κλεινόν άστυ ήταν μια επιθυμία που είχε η γνωστή τραγουδίστρια εδώ και πολλά χρόνια. Δυσκολευόταν όμως να πάρει την απόφαση, λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, αλλά τώρα φαίνεται πως ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ρύθμισαν τα πάντα σχετικά με τα επαγγελματικά τους και οι δύο και έδωσαν προτεραιότητα στην προσωπική της ζωή. Το όνειρό της θα ολοκληρωθεί με την απόφασή τους να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ΛΟΙΠΟΝ μίλησε μαζί της:

Μάθαμε ότι σκοπεύετε να αφήσετε την Αθήνα και να μετακομίσετε με τον αγαπημένο σας στα Βίλια. Πώς το αποφασίσατε αυτό;

«Χρόνια το σκέφτομαι, αφού είχαμε το σπίτι. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το χωριό. Είναι πολύ κοντά στην Αθήνα, μόλις σαράντα λεπτά από την Αττική Οδό. Εκεί είναι εξοχή, έχουμε και τα σκυλάκια μας και τα γατάκια μας».

Οι φήμες σάς θέλουν να ανεβαίνετε σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας...

«Να δούμε. Εντάξει είναι και τώρα. Είναι σαν να είμαστε παντρεμένοι».

Εννοώ να κάνετε οικογένεια. Να αποκτήσετε κι ένα παιδάκι...

«Καλώς να έρθει!».

ΡΕΝΕ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ