Η Ριάνα απέσυρε τις κατηγορίες!

04.03.2009
Μετά την αναθέρμανση της σχέσης της με τον Κρις Μπράουν η 21χρονη τραγουδίστρια αρνείται να συνεργαστεί με την αστυνομία. Όμως, οι ανακριτές εξακολουθούν να ερευνούν την υπόθεση καθώς το αδίκημα της κακοποίησης διώκεται αυταπάγγελτα.

Μετά την αναθέρμανση της σχέσης της με τον Κρις Μπράουν (Chris Brown) η 21χρονη τραγουδίστρια αρνείται να συνεργαστεί με την αστυνομία. Όμως, οι ανακριτές εξακολουθούν να ερευνούν την υπόθεση καθώς το αδίκημα της κακοποίησης διώκεται αυταπάγγελτα.

Έτσι ο 19χρονος τραγουδιστής θα κληθεί να ενώπιον της δικαιοσύνης μέσα στην εβδομάδα.

Σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας του Λος Άντζελες: "Η Ριάνα (Rihanna) λέει ότι δεν θέλει να καταθέσει εναντίον του. Έχει αλλάξει γνώμη και δεν θέλει να προχωρήσει η υπόθεση. Ωστόσο, οι ανακριτές εξακολουθούν να συμπληρώνουν το φάκελο, βάσει της αρχικής της κατάθεσης και των καταθέσεων των μαρτύρων.

Αν ο εισαγγελέας αποφασίσει ότι έχει επαρκή στοιχεία, θα προχωρήσει χωρίς την κατάθεση της Ριάνα". Ο Μπράουν κατηγορείται ότι την χτύπησε επανειλημμένως μετά το πάρτυ των βραβείων Γκράμι (Grammy) στις 8 Φεβρουαρίου.

Οι σοκαριστικές φωτογραφίες της μωλωπισμένης τραγουδίστριας του "Umbrella" που δημοσιεύτηκαν την δείχνουν με πρησμένα μάτια και στόμα και μελανιασμένα μύτη και μάγουλα. Αλλά εν τω μεταξύ, το ζευγάρι άρχισε να ξαναβρίσκει όταν εκείνος την πήρε τηλέφωνο στα γενέθλιά της και την κατέκλισε με δώρα.

Στη συνέχεια οι δυο τους συναντήθηκαν στο Μαϊάμι, στη βίλα του ράπερ Σον Ντίντι Κομπς (Sean "Diddy" Combs) και επέστρεψαν μαζί στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα.

Όπως είναι φυσικό, η οικογένεια της Ριάνα έχει αναστατωθεί από αυτή την εξέλιξη. Ένας συγγενής της είπε στο περιοδικό US: "Κανείς δεν θέλει να τα ξαναβρούν. Δεν θέλω να κάνει λάθος και δεν θέλω να ξαναπεράσει τα ίδια".

Επίσης, οι θαυμαστές της Ριάνα έχουν δημιουργήσει ένα site όπου συγκεντρώνουν υπογραφές για να μην τα ξαναφτιάξει με τον τραγουδιστή της R&B. Στο site, dontdoitrihanna.com διαβάζουμε: "Οι υπογράφοντες πιστεύουμε ότι ο Κρις Μπράουν δεν πρέπει να έχει και δεύτερη ευκαιρία και ότι η Ριάνα πρέπει να προχωρήσει.

Σε ένα από τα μηνύματα γράφει: "Θεωρείσαι πρότυπο. Θα συμβούλευες τους θαυμαστές σου να κάνουν το ίδιο;".