Η Αντζελίνα Τζολί γίνεται ξανθιά!

03.03.2009
Η Αντζελίνα Τζολί είναι αναμφισβήτητα η πιο αναγνωρίσιμη γυναίκα του κόσμου. Σαν πράκτορα της CIA όμως, θα την δούμε να μεταμορφώνεται και να αλλάζει ακόμη και το χρώμα το μαλλιών της.

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) είναι αναμφισβήτητα η πιο αναγνωρίσιμη γυναίκα του κόσμου. Σαν πράκτορα της CIA όμως, θα την δούμε να μεταμορφώνεται και να αλλάζει ακόμη και το χρώμα το μαλλιών της.

Η 33χρονη ηθοποιός μόλις ξεκίνησε τα γυρίσματα της καινούργιας της ταινίας "Salt", στην Νέα Υόρκη και ήδη δοκιμάζει τα καινούργια της πρόσωπα. Ανάμεσά τους και η ξανθιά εκδοχή της, για την οποία προτίμησε μια περούκα με αφέλειες σε πλατινέ απόχρωση και αρκετό μήκος.

Παραμένοντας πάντα το ίδιο γοητευτική, με το σήμα κατατεθέν της, τα γεμάτα χείλη της να τονίζονται ακόμη περισσότερο, υποδύεται μια πράκτορα που προσπαθεί να "καθαρίσει" το όνομά της από την κατηγορία της διπλής κατασκοπίας.

"Είναι ένας χαρακτήρας απρόσμενος. Μπορεί να νομίζεις ότι την ξέρεις, αλλά μετά από λίγο ανακαλύπτεις ότι έπεσες έξω. Σε ξεγελά γιατί ανάλογα με τις μεταμορφώσεις, αλλάζει και η συμπεριφορά της".

Ο ρόλος προορίζονταν αρχικώς για τον Τομ Κρουζ, αλλά όταν τελικά επέλεξαν την Αντζελίνα για την ενσάρκωσή του, έπρεπε να προσαρμόσουν ολόκληρο το σενάριο στην αλλαγή του φύλου του κύριου χαρακτήρα. "Δεν είχα ιδέα πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο", ομολογεί ο Μποναβεντούρα: "Έπρεπε ν' αλλάξουμε τα πάντα, αφού ένας άντρας λειτουργεί με εντελώς διαφορετικό τρόπο, τόσο στις επιχειρήσεις, όσο και στις προσωπικές σχέσεις του και τις φιλίες.

Η πλοκή έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί μέχρι το τέλος μένεις με την αμφιβολία για το ποια είναι πραγματικά η αλήθεια. Αυτό άλλωστε είναι και το ατού της ταινίας", δήλωσε ο παραγωγός του Salt, Λορέντζο Ντι Μποναβεντούρα (Lorenzo di Bonaventura).

Η έναρξη των γυρισμάτων ήταν και ο λόγος που ανάγκασε την Αντζελίνα και τον σύντροφο της Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) να μετακομίσουν στο Λονγκ Άιλαντ μαζί με τα έξι τους παιδιά, νοικιάζοντας ένα σπίτι αξίας 40 εκατομμυρίων λιρών.

Η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους μέσα στο 2010 και σύμφωνα με τις φήμες θα είναι η τελευταία της Αντζελίνα Τζολί για πολύ καιρό: "Μ' αρέσει να είμαι σπίτι. Έχω πολλά παιδιά και θέλω να είμαι σίγουρη ότι μεγαλώνουν σωστά και μας έχουν κοντά τους όταν μας χρειάζονται", δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της στις ειδήσεις του BBC.