Τζένιφερ Άνιστον: "Επιτέλους κοιτάω μπροστά"!

03.03.2009
Η 40χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει πώς κατάφερε να ξεπεράσει τη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ -αρνούμενη να κατηγορήσει για τον χωρισμό τον πρώην σύζυγό της ή την καινούργια αγαπημένη του, Αντζελίνα Τζολί.

Η 40χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει πώς κατάφερε να ξεπεράσει τη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) -αρνούμενη να κατηγορήσει για τον χωρισμό τον πρώην σύζυγό της ή την καινούργια αγαπημένη του, Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) ποζάρει για το εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού ELLE και δηλώνει στη συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφιση: "Δεν υπάρχουν διαφορετικές πλευρές στην ιστορία!

Δεν υπάρχουν κακοί και καλοί, δεν υπάρχει εχθρός, ούτε ηρωΐδα. Δεν είναι αυτή η περίπτωση".

Στην αυγή των 40 χρόνων της, λέει ότι είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, έχοντας στα χέρια της μια σειρά σημαντικών ρόλων και μια καινούργια αγάπη με τον 31χρονο τραγουδιστή, Τζον Μάγιερ (John Mayer).

Η πρώην πρωταγωνίστρια των "Φιλαράκων" (Friends) -που ταξίδεψε στο Λονδίνο για την προώθηση της ταινίας της "Μάρλεϊ: Ένας Μεγάλος Μπελάς" (Marley & Me) η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα- λέει επίσης ότι: "Νιώθω άνετα κι όχι μόνο με την ηλικία μου. Νιώθω γαλήνη. Ποτέ δεν ένιωθα τόσο καλά για τον εαυτό μου προηγουμένως. Νιώθω να λάμπω.

Θυμίζω καθημερινά στον εαυτό μου ότι είμαι τυχερή. Κοίτα τι γίνεται εκεί έξω! Κοίτα τι τραβάει ο κόσμος! Δεν υπάρχει σύγκριση"!

Επίσης για το μέλλον της στον κινηματογράφο, συμπληρώνει: "Μου προτείνουν αστείους, παιχνιδιάρικους, ωραίους ρόλους, όμως θα ήθελα να κάνω μια ταινία δράσης. Τζέιμς Μποντ! Λάμψη! Ο Ντάνιελ Γκρεγκ έχει τρελή πλάκα"!