Τζολί-Ανιστον: εν αναμονή του ντέρμπι!

19.02.2009
Τα όσκαρ αναμένονται με ανυπομονησία όχι μόνο λόγω βραβείων αλλά και κουτσομπολιού.

Τα Όσκαρ αναμένονται με ανυπομονησία όχι μόνο λόγω βραβείων αλλά και κουτσομπολιού.

Οι φωτογράφοι λοιπόν καιροφυλαχτούν να αποθανατίσουν την πρώτη επίσημη συνάντηση μετά τον χωρισμό τους, της Τζένιφερ Ανιστον(Jennifer Aniston) με τον πρώην άντρα της Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και τη νυν σύντροφο του, Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).

Σύμφωνα με δημοσίευμα αμερικάνικου περιοδικού, η Αντζελίνα και η Τζένιφερ θα παρευρεθούν στο πάρτι που θα γίνει στο Μπέβερλι Χιλς, την παραμονή της τελετής των Όσκαρ.

Στην διάρκεια των τεσσάρων χρόνων από την έκδοση του διαζυγίου, οι δύο γυναίκες απέφευγαν συστηματικά η μία την άλλη. Αν και ήταν πολλές φορές καλεσμένες σε σημαντικές εκδηλώσεις του Χόλυγουντ, πάντα κάτι "προέκυπτε" και ποτέ ως τώρα δεν είχαν έρθει "ρόσωπο με πρόσωπο.

Η Τζένιφερ θα εμφανιστεί στο πάρτι, αλλά και την τελετή απονομής των Όσκαρ συνοδευμένη από τον φίλο της, μουσικό Τζον Μάγιερ (John Mayer): "Θα πάω στα πρώτα μου Όσκαρ!", δήλωσε με ενθουσιασμό ο Μάγιερ στην ιστοσελίδα "Popsugar". "Είναι η πρώτη φορά που πάω στα Όσκαρ και θα είμαι όσκαρ-συνοδός στο κόκκινο χαλί".

Προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει το ζεύγος "Μπραντζελίνα" είναι και η Τζένιφερ Ανιστον. "Της πήρε κάποιο χρόνο, αλλά πλέον έχει ξεπεράσει την ανασφάλεια που ένοιωθε απέναντι στον Μπράντ την Αντζελίνα και την μεγάλη οικογένεια τους", δήλωσε στο περιοδικό στενός της φίλος: "Αν και τέτοιους είδους συναντήσεις δεν είναι ποτέ εύκολες, η Τζένιφερ ξέρει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή".

Από την μεριά τους, η Αντζελίνα και ο Μπράντ -που είναι και οι δύο υποψήφιοι για βραβείο- δεν φαίνεται να έχουν τον ίδιο προβληματισμό. "Δίνουν πάντα το παρόν σε σημαντικές τελετές και αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να περνάνε καλά", είπε στο περιοδικό άνθρωπος από το περιβάλλον τους: "Δεν τους ενδιαφέρει αν θα πέσουν πάνω στην Τζένιφερ".

Εντωμεταξύ ο Μπραντ, εν αναμονή της μεγάλης βραδιάς, απολαμβάνει ένα διάλειμμα στο Λας Βέγκας παρέα με τους γιους του Μάντοξ (Maddox) και Παξ (Pax), ενώ η Τζολί κάνει βόλτες και ψώνια στην Νέα Υόρκη παρέα με τα κορίτσια, την Ζαχάρα (Zahara) και την Σιλό (Shiloh).

H δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, "Salt" που είναι και ο λόγος του ταξιδιού της στην Νέα Υόρκη.

Αναζητά κατάλληλους χώρους που θα εξυπηρετούν την παραγωγή, κάτι που έγινε αντιληπτό από τους φωτογράφους που την εντόπισαν την ώρα που έβγαινε μαζί με τους σωματοφύλακες της από πολυτελές διαμέρισμα της Νέα Υόρκης.

Φυσικά η οικογένεια θα ενωθεί το Σαββατοκύριακο για να πετάξει στο Λος Αντζελες και να δώσει το λαμπερό παρόν στην απονομή των Όσκαρ.