Η γυναίκα του Άσερ πήρε εξιτήριο.

19.02.2009
Η γυναίκα του τραγουδιστή Ασερ(Usher) πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Σάο Πάολο, μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστην πριν από λιποαναρρόφηση.

Μετά από 11 μέρες, η σύζυγος του τραγουδιστή Άσερ (Usher), Ταμέκα Φόστερ (Tameka Foster) πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Σάο Πάολο όπου νοσηλεύονταν εξαιτίας της καρδιακής ανακοπής που υπέστη πριν από λιποαναρρόφηση.

Η εκπρόσωπος του νοσοκομείου Sirio-Libanes, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι η 37χρονη Φόστερ (Foster), έφυγε βράδυ της Δευτέρας, αλλά αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την θεραπεία της.

Η Έλεν Ντάστρι, εκπρόσωπος του πλαστικού χειρουργού Σίλβιο Στέρμαν (Silvio Sterman) που είχε αναλάβει την επέμβαση, είπε την περασμένη εβδομάδα ότι η Φόστερ εισήχθη στην κλινική Σάο Ραφαέλ (Sao Rafael) στις 6 Φεβρουαρίου, για μια απλή επέμβαση λιποαναρρόφησης στην κοιλιά, αλλά έπαθε ανακοπή στην διαδικασία της νάρκωσης.

Έσπευσε όμως να διευκρινίσει "ότι ξαναβρήκε τις αισθήσεις της μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό με καρδιακές μαλάξεις". Μετά το σοβαρό επεισόδιο, την υπέβαλαν σε "υποχρεωτικό κώμα" και την οδήγησαν στη μονάδα εντατική θεραπείας.

Στην συνέχεια, η Φόστερ μεταφέρθηκε στο πολυτελές νοσοκομείο Sirio-Libanese για να αποθεραπευτεί.

Ο 30χρονος Ασερ, ακύρωσε την εμφάνισή τους στο πάρτι των Γκράμι (Grammy) και πέταξε στην Βραζιλία, για να βρίσκεται στο πλευρό της γυναίκας του. "Η κατάσταση της έχει σταθεροποιηθεί μετά τις επιπλοκές που παρουσίασε σε επέμβαση ρουτίνας", διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του τραγουδιστή τη Δευτέρα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2007 και έχει δύο παιδιά.