Διασκέδαση στο κόκκινο!

23.02.2009
Μπορεί φέτος η Ναταλία Γερμανού να είναι «Μες στην καλή χαρά», όμως όλα δείχνουν ότι και το πρώην έτερον ήμισύ της, ο Πέτρος Ίμβριος, περνάει μια χαρά στο νυχτερινό κέντρο «Εμπατή Νorth» όπου εμφανίζεται.

Ολοι οι επώνυμοι φαίνεται ότι θα κάνουν ένα πέρασμα από το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο των βορείων προαστίων. Και ποιοι δεν πήγαν μέχρι τώρα να το ρίξουν λίγο έξω και να περάσουν μια βραδιά «έξω καρδιά» παρέα με τον Πέτρο Ίμβριο, τον Σπύρο Σπυράκο, τη Σαμπρίνα και τον Θάνο Τζάννη... Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πήρε τη σύζυγό του Κιμ και πήγαν στο... γειτονικό τους μαγαζί ντυμένοι casual, όπου όχι μόνο διασκέδασαν, αλλά ο Μάκης πήρε και το μικρόφωνο. Αυτή τη φορά όχι για να πάρει συνέντευξη από τους τραγουδιστές, αλλά για να τραγουδήσει μαζί με τον Πέτρο Ίμβριο. Η Κιμ δίπλα τους παρακολουθούσε με ένα χαμόγελο ευτυχίας ζωγραφισμένο στα χείλη της. Επίσης, ο Απόστολος Γκλέτσος μαζί με τον καλό του φίλο Νίκο Φρονιμόπουλο χωρίς γυναικεία συντροφιά πέρασε από το «Εμπατή Νorth» και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο στο τραγούδι «Δραπετσώνα», ενώ όλες οι γυναικείες παρουσίες του μαγαζιού τον παρακολουθούσαν εκστασιασμένες. Δεν έμεινε, όμως, μόνο εκεί, αλλά τίμησε και την ελληνική παράδοση χορεύοντας με λεβεντιά την «Ιτιά»... κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Ο Μάρκος Σεφερλής, από την άλλη, μαζί με τη σύντροφό του Έλενα Τσαβαλιά ξεσήκωσαν στην κυριολεξία το νυχτερινό κέντρο. Ο Μάρκος πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε, αστειεύτηκε με τον κόσμο και έκανε τη διασκέδαση να χτυπήσει κόκκινο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ακόμη και η Ελένη Δήμου σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της βρέθηκε στο στέκι των βορείων προαστίων και μάλιστα τραγούδησε το πολύ αγαπημένο «Προσωπικά». Από την άλλη, οι δύο αδερφές Ίνα και Γεωργία Λαζοπούλου, που κάθονταν σε διπλανό τραπέζι, έκαναν πολλά αρσενικά να... παραμιλήσουν, αφού και κούκλες είναι αλλά και ταλαντούχες!