Μια βραδιά με τη Βάνα...

26.02.2009
Μια ξεχωριστή βραδιά πέρασαν όσοι βρέθηκαν πριν από λίγα βράδια στο «Ρizza Ρomodoro», όπου εμφανίζεται φέτος η Βάνα Μπάρμπα. Η αγαπημένη ηθοποιός βρήκε «σύμμαχό» της στη σκηνή για μια βραδιά τον Διονύση Ζάχο

Μια ξεχωριστή βραδιά πέρασαν όσοι βρέθηκαν πριν από λίγα βράδια στο «Ρizza Ρomodoro», όπου εμφανίζεται φέτος η Βάνα Μπάρμπα. Η αγαπημένη ηθοποιός βρήκε «σύμμαχό» της στη σκηνή για μια βραδιά τον Διονύση Ζάχο και, όπως καταλαβαίνετε, ξεσήκωσαν παρέα το μαγαζί! Μάλιστα, είδαμε τη Βάνα εις... τριπλούν πάνω στη σκηνή, αφού τόσο ο Τάκης Ζαχαράτος σε βίντεο όσο και ο Διονύσης Ζάχος μιμήθηκαν την αγαπημένη τους σταρ.

Μπορεί ο Τάκης Ζαχαράτος να έχει σκηνοθετήσει την παράσταση της Βάνας, ωστόσο ο Διονύσης, όπως είπε και η ίδια η ηθοποιός: «Είναι ταλαντούχος και έχει πολλά να δώσει ακόμη». Οι δυο τους, όμως, δεν συζήτησαν μόνο αυτά... Όπως μάθαμε, όταν η Βάνα ρώτησε τον Διονύση «είναι μέντοράς σου ο Τάκης Ζαχαράτος;», πήρε «πληρωμένη» την απάντησή της από το γνωστό μίμο: «Μέντορας δεν υπήρξε ποτέ. Υπήρξε καλός δάσκαλος για μένα και με έκανε να είμαι στρατιώτης στη δουλειά μου. Οι μέντορες βρίσκουν δουλειές...».

Ο Διονύσης, βέβαια, σχολίασε με χιούμορ και τον Νίκο Μουτσινά, που κι εκείνος βρέθηκε το ίδιο βράδυ στο μαγαζί: «Χειροκροτάτε και τα ρεπό;», του είπε όλο σκέρτσο, θυμίζοντάς του την εποχή που βρέθηκαν αντιμέτωποι, όταν ο Νίκος Μουτσινάς είχε σχολιάσει για εκείνον: «Ο Ζάχος κάνει τα ρεπό του Ζαχαράτου...». Φυσικά, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και θα θέλαμε να ήμαστε από μια πλευρά και να κρυφακούσουμε τη συζήτησή τους! Το αποτέλεσμα, πάντως, ήταν ότι όχι μόνο τα βρήκαν, αλλά έγιναν και φιλαράκια και υποσχέθηκαν ο ένας στον άλλο σύντομα να τα ξαναπούνε. Β.Δ.