Μονόπετρο-γρίφος

20.02.2009
Είναι ψηλός, γοητευτικός, πολύ καλός στη δουλειά του, η οποία έχει να κάνει με την μπάλα. Ποιον περιέγραφε η Ναταλία Γερμανού θέλοντας να φωτογραφίσει το πρόσωπο που χάρισε το λαμπερό μονόπετρο

Είναι ψηλός, γοητευτικός, πολύ καλός στη δουλειά του, η οποία έχει να κάνει με την μπάλα. Ποιον περιέγραφε η Ναταλία Γερμανού θέλοντας να φωτογραφίσει το πρόσωπο που χάρισε το λαμπερό μονόπετρο στη Χριστίνα Παππά, που από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στολίζει το δάχτυλό της;

το δαχτυλίδι έβγαζε μάτι και οι οικοδέσποινες της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha «Μες στην καλή χαρά» Ναταλία Γερμανού και Σίσσυ Χρηστίδου δεν μπόρεσαν να μην το σχολιάσουν το περασμένο Σάββατο, οπότε και φιλοξένησαν την ηθοποιό.

Όσο και αν την πίεσαν οι παρουσιάστριες να τους αποκαλύψει το όνομα του προσώπου που της το χάρισε, η πρώην σύζυγος του Κλαούντιο Κολντεμπέλα δεν άρθρωσε λέξη. Ωστόσο, μιας και είναι γνωστό σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα που τους έχουν φωτογραφίσει σε κοινές τους εμφανίσεις ότι η ηθοποιός βγαίνει τον τελευταίο καιρό με τον μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Λιαδέλη, η Ναταλία Γερμανού δεν κρατήθηκε και έκανε λεπτομερέστατη περιγραφή του προσώπου, φωτογραφίζοντάς το αρκετά: «Είναι ψηλός, γοητευτικός, πολύ καλός στη δουλειά του. Η δουλειά του έχει να κάνει με την μπάλα. Μπάλα έχει το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ, το water polo, το μπάσκετ». Αλλά και πάλι η Χριστίνα Παππά δεν σχολίασε τίποτα. Ωστόσο, δεν δίστασε να χαριτολογήσει μαζί τους και να πετάξει τη βόμβα: «Μου είπε ότι, όταν μπορέσουμε, θα παντρευτούμε», για να συμπληρώσει αμέσως ότι κάνει πλάκα, μιας και οι παρουσιάστριες στο άκουσμα της χαρμόσυνης είδησης πετάχτηκαν στην κυριολεξία από τον καναπέ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον τελευταίο καιρό η φημολογία σχετικά με τη σχέση μεταξύ του Παναγιώτη Λιαδέλη, εν διαστάσει συζύγου της Σαμπρίνας, και της γνωστής ηθοποιού έχει φουντώσει. Κάποιοι ωστόσο λένε ότι η σχέση του μπασκετμπολίστα με τη Χριστίνα Παππά είναι καθαρά επαγγελματική, καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι δυο τους θα συνεταιριστούν στον τομέα της εστίασης, όπου δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια η ηθοποιός. Η ίδια δεν είπε τίποτα γι αυτή τη σχέση στην εκπομπή του Alpha και τόνισε: «Εγώ δεν παραδέχθηκα ποτέ τίποτα, εσείς μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε», προσθέτοντας «νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου». «Τώρα ό,τι λένε δεν με αγγίζει, δεν απαντάω σε δημοσιεύματα, νιώθω καλά με την ψυχή μου», συμπλήρωσε.

Επιπλέον, η δημοφιλής ηθοποιός ούτε συμφώνησε, αλλά ούτε έφερε αντίρρηση στη διαπίστωση της Σίσσυς Χρηστίδου ότι είναι ερωτευμένη, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και μήνυμα μέσω της κάμερας στο πρόσωπο που την ενδιαφέρει. Τρώγοντας σοκολάτα, είπε περιπαικτικά στο φακό: «Σε θέλω», για να προκαλέσει τα επιφωνήματα των παρουσιαστών της εκπομπής.

Το πόσο καλά περνάει με το νέο πρόσωπο στη ζωή της φάνηκε και από την αφιέρωση που ζήτησε από τον Θ. Καλλίρη, που τραγούδησε για χάρη της την παλιά του επιτυχία «Όχι το μωρό μου», το οποίο είχε για εκείνη μόνο έναν αποδέκτη. Ίσως μάλιστα να την έβλεπε εκείνο το πρωινό του Σαββάτου, ημέρα των ερωτευμένων, και να ήθελε να του στείλει μήνυμα.

ΑΣΤΕΡΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ