Σε ελεύθερη πτώση...

23.02.2009
Τalk of the town έχουν γίνει οι πρόσφατες φωτογραφίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου από το πάρτυ του Τρύφωνα Σάμαρα για την παρουσίαση του ετήσιου ημερολογίου του.

Τalk of the town έχουν γίνει οι πρόσφατες φωτογραφίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου από το πάρτυ του Τρύφωνα Σάμαρα για την παρουσίαση του ετήσιου ημερολογίου του.

Όχι όμως για το προκλητικό ντύσιμο ή τα νέα extensions, αλλά για την ελεύθερη πτώση... και μάλιστα χωρίς αλεξίπτωτο!

«Ήταν έτσι το στήθος της Τζούλιας ή τώρα έγινε;» σχολίαζαν με δηλητηριώδες χιούμορ γνωστές κοσμικές κυρίες την επομένη του πάρτι. Κάποιοι υποστήριξαν πως η Τζούλια αφαίρεσε τα εμφυτεύματα σιλικόνης που είχε βάλει στο παρελθόν, κάποιοι άλλοι πως το στητό του επίμαχου σημείου στις προκλητικές φωτογραφήσεις ήταν πάντα αποτέλεσμα του photoshop. To ΛΟΙΠΟΝ έκανε μια μίνι έρευνα προκειμένου να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί στο... σημείο που αναστατώνει τα τελευταία χρόνια τον ανδρικό πληθυσμό.

«Απ ό,τι γνωρίζω, η Τζούλια δεν είχε κάνει ποτέ προσθετική στήθους. το στήθος της εμφανίζεται διαφορετικό σε πρόσφατες φωτογραφήσεις, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει κάτι. Εκτός από το ρετούς που χρησιμοποιούν όλοι ανεξαιρέτως οι καλλιτέχνες, είναι πολύ πιθανό το επίμαχο σημείο του σώματός της να διαφοροποιήθηκε λόγω κάποιων αυξομειώσεων στο βάρος της. Είναι δεδομένο πως όταν μια γυναίκα παίρνει έστω και ελάχιστα κιλά και στη συνέχεια τα χάνει, το στήθος πάντα επηρεάζεται», μας είπε γνωστός πλαστικός χειρουργός, ο οποίος για ευνόητους λόγους θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Άνθρωποι του περιβάλλοντος της Τζούλιας έλεγαν στο ΛΟΙΠΟΝ πως είναι πολύ στεναχωρημένη, ενώ θεωρεί ότι έκανε λάθος στα ρούχα που επέλεξε για τη συγκεκριμένη εμφάνιση: «Η Τζούλια πιστεύει πως το συγκεκριμένο φόρεμα δεν την κολάκευε και thats all! Δεν έχει να σχολιάσει κάτι άλλο». Ένα είναι το μόνο σίγουρο: ότι το μοντέλο και πρόσφατα τραγουδίστρια θα είναι πολύ προσεκτική από δω και πέρα στις ενδυματολογικές της επιλογές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ