Η Βικτόρια Μπέκαμ είπε "ναι" στη Μίλαν!

17.02.2009
Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κατάφερε να πείσει την Βικτόρια να τον ακολουθήσει στο Μιλάνο, παρότι η οικογένεια θα παραμείνει εγκατεστημένη στο Λος Άντζελες.

Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) κατάφερε να πείσει την Βικτόρια (Victoria) να τον ακολουθήσει στο Μιλάνο, παρότι η οικογένεια θα παραμείνει εγκατεστημένη στο Λος Άντζελες.

Για τον 33χρονο βρετανό ποδοσφαιριστή είναι μια από τις τελευταίες του ευκαιρίες να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα, καθώς δεν του μένουν ακόμη πολλές σεζόν για να τερματίσει την καριέρα του.

Για την 34χρονη "Πος" πάλι, οι συνεχείς μετακινήσεις από το Λονδίνο, στο Λος Άντζελες και στο Μιλάνο είναι ένας εφιάλτης, αφού έχει και τρία παιδιά να κοιτάξει, για να μην πούμε για την τελευταία της κολεξιόν που έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρόσφατη παρουσίαση της στη Ν. Υόρκη.

Ωστόσο, εκείνος κατάφερε να την πείσει να παραμείνει κοντά του, αφήνοντας τα τρία αγόρια τους να συνεχίσουν τα μαθήματα στην Αμερική, για να μην μείνουν πίσω στο σχολείο.

Βέβαια, η οριστική απόφαση θα ληφθεί στις 8 Μαρτίου όπου θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στην AC Milan και την LA Galaxy που διεκδικούν τον Μπέκαμ, κάθεμία για τον εαυτό της.

Έτσι, μέχρι νεοτέρας, το ζευγάρι συμφώνησε ότι ο 9χρονος Μπρούκλιν, ο 6χρονος Ρομέο και 3χρονος Κρουζ θα μείνουν στην Αμερική μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, ενώ οι δυό τους θα είναι μαζί στην Ιταλία και θα πηγαινοέρχονται για να τους βλέπουν.

"Ο Μπέκαμ ανησυχούσε ότι θα έχανε την τελευταία του ευκαιρία να παίξει σε μεγάλη ομάδα, αλλά η Βικτόρια τον αγαπάει και δεν θέλει να του χαλάσει το χατίρι", αποκάλυψε στενή της φίλη.

Τίποτα ακόμη δεν είναι οριστικό, αλλά αν ο Ντέιβιντ υπογράψει συμβόλαιο για πάνω από ένα χρόνο με τη Μίλαν, το πιθανότερο είναι ότι οι Μπέκαμ θα επιστρέψουν στο "Μπέκινχαμ Πάλας", το σπίτι τους στο Χέρτφορντσαϊρ.

Ήδη, ο διάσημος ποδοσφαιριστής παρακολουθεί μαθήματα ιταλικών και έχει πείσει την Βικτόρια ότι θα έπρεπε να μάθουν τη γλώσσα και τα παιδιά τους.

Η Βικτόρια έδωσε τη συναίνεση της για τη μετακόμιση μετά την συνάντηση που είχε με τους γονείς της, Τόνυ και Τζάκι στο ξενοδοχείο Claridge's του Λονδίνου.

Ο Ντέιβιντ θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Μίλαν, γι' αυτό τώρα η Βικτόρια υποχωρεί και όταν σταματήσει οριστικά την καριέρα του θα αποφασίσουν που θα εγκατασταθούν.

Οι υπεύθυνοι της Μίλαν θα συναντήσουν αύριο την ομάδα του Λος Αντζελες, για να συζητήσουν το συμβόλαιο του παίκτη. Οι Galaxy ζητούν 5 εκατομμύρια λίρες για να αφήσουν ελεύθερο. Το αστείο είναι ότι αν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πραγματικά το θέλει, μπορεί να εξαγοράσει την ελευθερία του και να υπογράψει ό,τι θέλει με τη Μίλαν, ακόμη κι αν έτσι χάσει τα ποσοστά της μεταγραφής.

Γι' αυτό και ο εκπρόσωπος του δήλωσε: "Η Βικτόρια τον στηρίζει, αλλά δεν έχει γίνει καμιά συμφωνία για το απώτερο μέλλον".