Η Άνιστον επιδεικνύει τον έρωτά της!

17.02.2009
Μπορεί να έκλεισε τα 40, αλλά δείχνει ερωτευμένη σαν έφηβη και δεν διστάζει να το δείχνει με κάθε ευκαιρία προκειμένου να κλείσει τα στόματα όσων μιλάνε για χωρισμό από τον αγαπημένο της.

Μπορεί να έκλεισε τα 40, αλλά δείχνει ερωτευμένη σαν έφηβη και δεν διστάζει να το δείχνει με κάθε ευκαιρία προκειμένου να κλείσει τα στόματα όσων μιλάνε για νέο χωρισμό από τον αγαπημένο της.

Ο λόγος φυσικά για την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και τον εκλεκτό της καρδιάς της, Τζον Μάγιερ (John Mayer) που φωτογραφήθηκαν πρόσφατα να αναταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά λίγο πριν την επιστροφή τους από το σύντομο ταξίδι τους στις Μπαχάμες.

Η Άνιστον κρεμόταν από την αγκαλιά του αγαπημένου της, τον κοίταζε στα μάτια και έδειχνε να στεναχωριέται που θα έπρεπε να επιστρέψουν στις ΗΠΑ με διαφορετικές πτήσεις.

Το ταξίδι στις Μπαχάμες ήταν το δώρο του Μάγιερ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σίγουρα πιο ακριβό από το τραγούδι που της πρόσφερε ως δώρο στα γενέθλια της.

Η Άνιστον και ο Μάγιερ έφυγαν για τις Μπαχάμες, με προορισμό το ιδιωτικό νησάκι Eleuthera, αμέσως μετά το πάρτι γενεθλίων που έκανε το δημοφιλές "φιλαράκι" στο σπίτι της, στο Μπέβερλι Χιλς την περασμένη εβδομάδα.

Το σπίτι ήταν διακοσμημένο για τη γιορτή με ολόλευκα λουλούδια ενώ τα εξαιρετικά εδέσματα σερβίρονταν σε πορσελάνινα πιάτα και κρυστάλλινα ποτήρια σκαλισμένα με τη φράση: "Τα 40 είναι τα νέα 30".

Ο 31χρονος Τζον, μαζί με τις κολλητές της φίλες, Σέριλ Κράου (Sheryl Crow), 46 ετών και Κάρτνεϊ Κοξ (Curteney Cox), 44ων ετών, ήταν στο πλευρό της όταν έσβησε τα 40 κεράκια και αυτό την βοήθησε να ξεπεράσει την κρίση ηλικίας.

Η δημοφιλής ηθοποιός σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη παραδέχτηκε ότι "πανικοβλήθηκε" όταν ανακάλυψε μια άσπρη τρίχα στα μαλλιά της: "Αν και μπορώ να πω ότι βρίσκομαι στην καλύτερη φάση της ζωή μου, δεν κρύβω ότι έπιασα τον εαυτό μου να μελαγχολεί στην σκέψη ότι μεγαλώνω. Δεν ήθελα να γίνω 40.

Όταν μάλιστα βρήκα μια μακριά άσπρη τρίχα με πήρε από κάτω. Κατάλαβα ότι δεν είναι η μόνη, υπάρχουν και άλλες και τότε άρχισαν να συνειδητοποιώ ότι γερνάω. Η σκέψη αυτή, μου έφερε δάκρυα"!

Στις Μπαχάμες όμως ξέχασε την ηλικία της και αφέθηκε στην αγκαλιά του Μάγιερ, αφού σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το μεγαλύτερο διάστημα της παραμονής στο νησί έμειναν κλεισμένοι στην πολυτελή βίλα που είχαν νοικιάσει!