Ελεύθερος πάλι ο Κόλιν Φάρελ!

17.02.2009
Ο Κόλιν Φάρελ (Colin Farrel) κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος, αφού χώρισε από την αγαπημένη του συγγραφέα.

Κορίτσια, επαγρυπνείτε: ο Κόλιν Φάρελ (Colin Farrell) κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος, αφού χώρισε από την αγαπημένη του συγγραφέα, εξαιτίας της αδυναμίας του να δεσμευτεί ουσιαστικά.

Εδώ και ένα χρόνο, ο δημοφιλής ηθοποιός, που τον περασμένο μήνα βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα Α' αντρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία "Αποστολή στην Μπριζ", διατηρούσε δεσμό με την αγγλίδα συγγραφέα Εμμα Φόρεστ (Emma Forest). Το ειδύλλιο τους όμως έληξε πρόσφατα, όπως διαβεβαίωσε η ίδια η Φόρεστ σε συνέντευξή της στο περιοδικό "In Touch".

Ένας στενός φίλος του ζευγαριού αποδίδει τον χωρισμό στο ότι: "Η συγγραφέας απογοητεύτηκε από τον 32χρονο αγαπημένο της, όταν εκείνος ξέχασε να την ευχαριστήσει στην διάρκεια του λόγου του στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών. Δεν έφτανε που δεν την είχε γνωρίσει στην οικογένεια του, παρέλειψε να αναφέρει και το όνομα της στις "Χρυσές σφαίρες".

Επίσης, στην ίδια τελετή, εθεάθη να χαριεντίζεται με την Σάλμα Χάγιεκ, κρατώντας το πρόσωπό της ανάμεσα στα χέρια του και φιλώντας την.

Η εβραία συγγραφέας και δημοσιογράφος υποτίθεται ότι είχε μεγάλη επιρροή στην ζωή του ηθοποιού. Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι το ζευγάρι σχεδίαζε να δημιουργήσει οικογένεια και ότι ο Κόλιν θα άσπάζονταν για χάρη της τον ιουδαϊσμό.

Επεσαν όμως έξω, αφού Κόλιν που συνήθως "αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα", δίστασε να ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο πρώτος γάμος του ηθοποιού με την αγγλίδα, επίσης ηθοποιό, Αμέλια Γουόρνερ (Amelia Warner), τον Ιούλιο του 2001, είχε κρατήσει μόλις τέσσερις μήνες, ενώ το 2003 απέκτησε έναν γιο από την σχέση του με την αμερικανοκαναδέζα, μοντέλο, Κιμ Μπορντενάβ (Kim Bordenave), με την οποία είχε χωρίσει πριν γεννηθεί το παιδί.