Η Κέιτ Μος απέκτησε στήθος!

17.02.2009
Οι φήμες που κυκλοφορούν ευρέως για την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της Κέιτ Μος οργίασαν τις τελευταίες μέρες για ακόμη μια φορά, εξαιτίας της θεαματικής ανάπτυξης του στήθους της. Ωστόσο, η ίδια διαψεύδει αυτή την εξέλιξη και αποδίδει τη μεταμόρφωσή της στα λίγα κιλά που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα:

Οι φήμες που κυκλοφορούν ευρέως για την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της Κέιτ Μος (Kate Moss) οργίασαν τις τελευταίες μέρες για ακόμη μια φορά, εξαιτίας της θεαματικής ανάπτυξης του στήθους της. Ωστόσο, η ίδια διαψεύδει αυτή την εξέλιξη και αποδίδει τη μεταμόρφωσή της στα λίγα κιλά που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα:

"Απλά πήρα κάποια κιλά και πήγαν εκεί που έπρεπε!", λέει η ίδια και παραδέχεται ότι φοράει σουτιέν για πρώτη φορά στη ζωή της: "Τώρα νοιώθω γυναίκα! Κυκλοφορούσα πάντα χωρίς σουτιέν, αλλά τώρα το έχω ανάγκη. Όμως, έχει γίνει ανυπόφορο, ακόμη και στενοί μου φίλοι μου τηλεφωνούν για να με ρωτήσουν αν είμαι έγκυος", oμολογεί στο περιοδικό "Νew York".

Η Μος απολαμβάνει την εμπειρία να αγοράζει σουτιέν μεγέθους Β, αλλά φοβάται ότι οι καινούργιες καμπύλες της μπορεί να μην αρέσουν στον φίλο της κιθαρίστα των "Kills", Τζέιμι Χινς (Jamie Hince): "Η αλήθεια είναι πως ανησυχώ λίγο ότι μπορεί να μην του αρέσει το μεγάλο στήθος μου", αποκαλύπτει η μητέρα της 6χρονης Λίλα (Lila) αλλά παραδέχεται: "Η αλλαγή αυτή συνέβη την κατάλληλη εποχή, καθώς λανσάρω την καιρνούργια σειρά εσωρούχων που έχω σχεδιάσει για το Top Shop".

Με την ευκαιρία της συνέντευξης, η Moς έριξε το γάντι στο ζεύγος Τομ Κρουζ (Tom Cruise) Κέιτι Χόλμς (Katie Holmes), που πέρυσι την είχαν σνομπάρει σε μια εκδήλωση του Ινστιτούτου Ενδύματος του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης.

"Ήμουν καλεσμένη της Στέλα Μακ Κάρτνεϊ (Stella McCartney) κι εκείνοι του Τζόρτζιο Αρμάνι (Giorgio Armani). Περιμέναμε περισσότερο από μια ώρα, χωρίς ποτό ή τσιγάρο, στην ουρά για να συγχαρούμε τους συντελεστές, αλλά εκείνοι μας προσπέρασαν έχοντας ύφος χιλίων καρδιναλίων και πέρασαν πρώτοι! Ποιοι νομίζουν ότι είναι; Δεν ανήκουν καν στον χώρο της μόδας"!

Εντωμεταξύ δεν λείπουν οι καλοθελητές που διαδίδουν ότι το 35χρονο μοντέλο δεν έχει σταματήσει τις κακές συνήθειες, ακόμη και όταν δουλεύει. Μάλιστα, κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι σε πρόσφατη φωτογράφιση με δημιουργίες του Ρομπέρτο Καβάλι (Roberto Cavalli) "κατέβαζε τις μπύρες, την μία μετά την άλλη".