Η Σάλμα Χάγιεκ παντρεύτηκε τον μπαμπά!

16.02.2009
Μετά από θυελλώδες ειδύλλιο με πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις, η Σάλμα Χάγιεκ παντρεύτηκε επιτέλους τον πατέρα του παιδιού της, ανήμερα την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στο Παρίσι!

Μετά από θυελλώδες ειδύλλιο με πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις, η Σάλμα Χάγιεκ παντρεύτηκε επιτέλους τον πατέρα του παιδιού της, ανήμερα την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στο Παρίσι!

Ο γαμπρός είναι ο γάλλος επιχειρηματίας Φρανσουά-Ενρί Πινό (Francois-Henri Pinault), διευθύνων σύμβουλος της κορυφαίας εταιρίας ειδών πολυτελείας PPR και ένας από τους πλουσιότερους κληρονόμους της χώρας τους.

Σύμφωνα με το έγκριτο οικονομικό περιοδικό Forbes, η περιουσία του πατέρα του, Φρανσουά Πινό, φτάνει στα 16,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η είδηση δημοσιεύτηκε αρχικώς στην ηλεκτρονική έκδοση του εβδομαδιαίου γαλλικού περιοδικού Le Point, ιδιοκτησίας της οικογένειας Πινό. Όπως επιβεβαίωσε το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων Agence France-Presse λίγο αργότερα, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο δημαρχείο του κεντρικού, 6ου διαμερίσματος του Παρισιού, το Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η 42χρονη Χάγιεκ και ο 46χρονος Πινό είχαν αρχικώς ανακοινώσει τον αρραβώνα τους τον Μάρτιο του 2007, αλλά τον διέλυσαν τον Ιούλιο του 2008. Εν τω μεταξύ έκαναν μαζί μια κόρη -την Βαλεντίνα Παλόμα Πινό (Valentina Paloma Pinault)- που γεννήθηκε στο Λος Άντζελες τον Σεπτέμβριο του 2007.

Φίλοι του ζευγαριού αποκάλυψαν στο περιοδικό People ότι η σχέση τους αναθερμάνθηκε κατά την επίσκεψη της Σάλμα Χάγιεκ (Salma Hayek) στο Παρίσι τον περασμένο Σεπτέμβριο, προκειμένου να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας του Balecniaga, αλλά και στη δεύτερη επίσκεψή της τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, οι δυο τους "ήταν εμφανώς ερωτευμένοι μεταξύ τους και πολύ διαχυτικοί δημοσίως" και στη επόμενη συνάντηση τους στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ντουμπάι τον Δεκέμβριο.

Η επανασύνδεση τους ωστόσο, είχε γίνει πολύ διακριτικά. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, η είδηση διέρρευσε όταν Χάγιεκ αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι όταν φιλούσε τον Άλεκ Μπάλντουϊν (Aleck Baldwin) στο σόου 30 Rock, φαντάζονταν ότι φιλούσε τον Φρανσουά.

Ο Πινό, εκτός της κόρης που απέκτησε με την Χάγιεκ, έχει ακόμη άλλα δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο του.