Ο Μάικλ Τζάκσον ξεπουλάει την περιουσία του!

18.02.2009
Δύσκολες ώρες περνάει ο Μάικλ Τζάκσον αφού εκτός από τις περιπέτειες με την υγεία του, φαίνεται να έμεινε ταπί και βγάζει στο σφυρί 2.000 προσωπικά του είδη!

Δύσκολες ώρες περνάει ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), αφού εκτός από τις περιπέτειες με την υγεία του, φαίνεται να έμεινε ταπί και βγάζει στο σφυρί 2.000 προσωπικά του είδη!

Αφού ξόδεψε την περιουσία του στους δικηγόρους και τους γιατρούς, τώρα αναγκάζεται να αποχωριστεί βραβεία, άλμπουμ, έργα τέχνης, ακόμη και δώρα των παιδιών του, σε μια ύστατη προσπάθεια να μαζέψει χρήματα.

Στην δημοπρασία που θα γίνει τον Απρίλιο ο "βασιλιάς της ποπ", πουλάει το μουσικό βραβείο που κέρδισε για το άλμπουμ "θρίλερ", μια βελούδινη κάπα που έκαναν δώρο τα παιδιά του την ημέρα της γιορτής του πατέρα, το 1998, ένα δεξί γάντι διακοσμημένο με κρύσταλλα Σβαρόφσκι (Swarovski) που φορούσε σε σώου το 1981, μια μπάλα του μπάσκετ με την υπογραφή του αστέρα του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν (Michael Jordan) και ένα δικό του αυθεντικό έργο τέχνης.

Ο 50χρονος τραγουδιστής αναγκάζεται με πόνο ψυχής να αποχωριστεί τις πλατινένιους και χρυσούς δίσκους του αλλά και μια μηχανή Χάρλεϊ Ντάβιντσον (Harley Davindson), ειδική παραγγελεία καθώς και μια Ρόλς Ρόις (Rolls Royce).

Η 5ήμερη δημοπρασία ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο από τον οίκο δημοπρασιών, Julien' s Auctions, αλλά ο πλήρης κατάλογος των αντικειμένων που θα διατεθούν έγινε γνωστός την Τρίτη, όταν ο οίκος δημοσίευσε φωτογραφίες με τα κειμήλια του θρύλου της ποπ. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί από τις 22-25 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Beverly Hills Hilton, στο Λος Άντζελες.