Δεν ξεχνάει τους φίλους

18.02.2009
Μπορεί να μη συναντιούνται συχνά στην πίστα πια, η φιλία τους όμως παραμένει δυνατή και ειλικρινής όλα αυτά τα χρόνια. Γιάννης Πάριος και Ελπίδα γνωρίζονται από τα πρώτα βήματα της καριέρας τους και παραμένουν δεμένοι.

Μπορεί να μη συναντιούνται συχνά στην πίστα πια, η φιλία τους όμως παραμένει δυνατή και ειλικρινής όλα αυτά τα χρόνια. Γιάννης Πάριος και Ελπίδα γνωρίζονται από τα πρώτα βήματα της καριέρας τους και παραμένουν δεμένοι. Μάλιστα, όταν ο αγαπημένος τραγουδιστής είδε την Ελπίδα στο κέντρο όπου εμφανίζεται πριν από λίγες μέρες, δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του! σάββατο βράδυ και στο κατάμεστο «Διογένης studio» ο Γιάννης Πάριος βγήκε στη σκηνή ερμηνεύοντας τα διαχρονικά του τραγούδια. Σε ένα από τα πρώτα τραπέζια βρισκόταν η αγαπημένη φίλη του Ελπίδα, η οποία τον παρακολουθούσε σιγοτραγουδώντας μαζί του τις μεγάλες επιτυχίες του. Ο τροβαδούρος της αγάπης την εντόπισε αμέσως, της χαμογέλασε, πήγε κοντά της και απευθύνθηκε στο κοινό: «Σήμερα είναι κοντά μας η αγαπημένη μου Ελπίδα. Θα ήθελα το θερμό σας χειροκρότημα γι αυτή τη μεγάλη τραγουδίστρια», αφιερώνοντας το επόμενο τραγούδι μόνο σε εκείνη. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή στην προτροπή του χειροκροτώντας την Ελπίδα, ενώ εκείνη συγκινημένη συνέχισε να σιγοτραγουδάει τα κομμάτια του Γιάννη Πάριου. Ακόμα και όταν ερμήνευε τα αγαπημένα του νησιώτικα, η Ελπίδα συνέχισε να τον σιγοντάρει.

Αυτό κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες που παρέμεινε στο νυχτερινό κέντρο. Είναι γνωστό εξάλλου ότι οι δύο ερμηνευτές θαύμαζαν πάντα ο ένας τον άλλο. Μπορεί η Ελπίδα την τελευταία 12ετία να επέλεξε να αποσυρθεί από την ενεργό δισκογραφία και τις ζωντανές εμφανίσεις, βάζοντας προτεραιότητα την οικογένειά της, παρ όλα αυτά παραμένει από τις αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού. Από το θρυλικό «Σωκράτη» της Eurovision μέχρι και το ποπ «Στην ντισκοτέκ» τελευταία της δισκογραφική συνεργασία με τα Ημισκούμπρια οι επιτυχίες της τραγουδιούνται ακόμη. Δυναμική αλλά και χαμηλών τόνων, έχει καταφέρει να είναι από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα όλων των καλλιτεχνών, όχι μόνο για τις φωνητικές της ικανότητες, αλλά και για τον ατόφιο χαρακτήρα της. Να ευχηθούμε η επόμενη συνάντηση Πάριου - Ελπίδας να γίνει γιατί όχι; στην πίστα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΤΣΑΣ