Ατύχημα στα γυρίσματα

10.02.2009
Από σαράντα κύματα περνάει αυτές τις μέρες στην κυριολεξία η Κάρμεν Ρουγγέρη. Σε ένα από τα τελευταία γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς «Σαράντα κύματα», όπου κρατάει βασικό ρόλο, παραπάτησε και έπεσε.

Από σαράντα κύματα περνάει αυτές τις μέρες στην κυριολεξία η Κάρμεν Ρουγγέρη. Σε ένα από τα τελευταία γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς «Σαράντα κύματα», όπου κρατάει βασικό ρόλο, παραπάτησε και έπεσε. Αποτέλεσμα; Έβγαλε τον ώμο της και μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους. Εκεί οι ειδικοί τοποθέτησαν τον ώμο στη θέση του, της συνέστησαν όμως έξι μήνες ακινησία. Το γεγονός αυτό στεναχώρησε φυσικά και τους πρωταγωνιστές της σειράς Μιχάλη Μαρίνο, Λίνα Σακκά, καθώς και όλο το team, που θα αναπροσαρμόσει το concept της ιστορίας, έτσι ώστε αγαπημένη ηθοποιός να μην κάνει πολλές κινήσεις. Δύσκολο βέβαια, αφού ο ρόλος της ως Πέρσα τη θέλει να επιδίδεται σε χορευτικές φιγούρες, οι οποίες όμως πλέον κόβονται... μαχαίρι.

Οι συντελεστές των «Κυμάτων» θα βρουν τρόπους για να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται τη δύσκολη αυτή φάση η Κάρμεν Ρουγγέρη, μιας και οι θαυμαστές της, μικροί και μεγάλοι, τη θέλουν υγιή και δημιουργική όπως είναι πάντα.