Άσφαιρο... το εξώδικο

09.02.2009
Φεύγει ή μένει τελικά ο Νίνο στη Heaven; Τι έγινε με το εξώδικο που έστειλε; Βρήκε λύση στο αίτημά του ή εξακολουθεί να είναι δεσμευμένος βάσει του συμβολαίου που έχει υπογράψει;

Φεύγει ή μένει τελικά ο Νίνο στη Heaven; Τι έγινε με το εξώδικο που έστειλε; Βρήκε λύση στο αίτημά του ή εξακολουθεί να είναι δεσμευμένος βάσει του συμβολαίου που έχει υπογράψει; Θα βρεθεί τελικά εξωδικαστική λύση ή θα υπάρξει συμβιβασμός; Μέχρι τον επόμενο Νοέμβριο που λήγει το συμβόλαιό του δεν φεύγει, ήταν η επίσημη απάντηση από την πλευρά της δισκογραφικής εταιρείας Heaven, στο δυναμικό της οποίας εντάσσεται μέχρι στιγμής ο νεαρός τραγουδιστής. Επιστρέφοντας πίσω στο χρόνο, θα θυμηθούμε ότι μόλις ολοκληρώθηκε η παρουσία του στο «Fame Story», ο Στέφανος Ξυπολητάς, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, δεσμεύτηκε με συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Heaven. Βάσει του συμβολαίου αυτού, λοιπόν, ένα ποσοστό περίπου 20% από τα όποια έσοδά του από εμφανίσεις που κάνει ανήκει στη δισκογραφική του. Σε σχετική συνάντηση που είχε με διευθυντικό στέλεχος της Heaven, όπως φημολογείται, ο Νίνο θέλησε να αλλάξει το καθεστώς που τον δεσμεύει. Ωστόσο, οι προσπάθειές του απέβησαν άκαρπες. Λύση προφανώς δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα, ενώ έντονη είναι η φημολογία στην πιάτσα ότι ο νεαρός τραγουδιστής έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από ανταγωνίστρια εταιρεία που έχει έδρα στη λεωφόρο Μεσογείων. Με δεδομένη λοιπόν τη μη αποδοχή των προτάσεών του από τη Heaven, πολλοί είναι εκείνοι που υποθέτουν ότι πιθανώς μέσα στο 2009 ο τραγουδιστής θα αλλάξει... γειτονιά. Διαφορετικά, γιατί να πάρει την απόφαση να κάνει κίνηση εναντίον της δισκογραφικής του εταιρείας λίγο πριν κυκλοφορήσει το καινούργιο CD του; Το ζητούμενο, όπως μας λέει πρόσωπο που ξέρει καλά την υπόθεση, είναι εάν τελικά θα βγάλει νέο δίσκο στη Heaven με την οποία συνεργάζεται από το 2003. «Ένας καλλιτέχνης που κάνει πρωταθλητισμό δεν μπορεί να μείνει πολύ καιρό χωρίς δισκογραφική επικαιρότητα και χωρίς νέο τραγούδι που να ακούγεται στην πιάτσα», μας εξήγησε γνωστός παραγωγός. Ένα άλλο δεδομένο έχει να κάνει με το γεγονός ότι την ερχόμενη άνοιξη τελειώνει η αναβολή που έχει πάρει από το στρατό και θα κληθεί να υπηρετήσει τη θητεία του.

Μετά το εξώδικο έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους της Heaven, συγκεκριμένα με το διευθυντή της εταιρείας Μάκη Πουνέντη. Πληροφορίες λένε ότι έγινε προσπάθεια να υπάρξει χρυσή τομή στο θέμα των ποσοστών. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο 28χρονος καλλιτέχνης θέλει να έχει κυκλοφορήσει το νέο CD του, που είναι έτοιμο, μέσα στη χρονιά. Αν φυσικά η Heaven του δώσει άφεση ή αν τον ζητήσει επειγόντως κάποια άλλη εταιρεία και αλλάξει label.

Β.Λ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ