Εφη Σαρρή: "Δεν τα έχω με τον Καρατζαφέρη"

10.02.2009
Σε σύντομο χρονικό διάστημα η Έφη Σαρρή βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά όχι λόγω της κόντρας της με τον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά λόγω της φημολογούμενης σχέσης της με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η Έφη Σαρρή βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά όχι λόγω της κόντρας της με τον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά λόγω της φημολογούμενης σχέσης της με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη. Η κόντρα που άνοιξε ανάμεσα στον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον Λάκη Λαζόπουλο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έγινε η αφορμή για να βγει στη δημοσιότητα η φημολογούμενη σχέση ανάμεσα στην Έφη Σαρρή και στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ. Όλοι θυμόμαστε τη γνωστή τραγουδίστρια πριν από τρία περίπου χρόνια όταν μίλησε, χωρίς όμως να τον κατονομάσει, για τη σχέση της με πολιτικό του ελληνικού Κοινοβουλίου και για τα κόλπα που επινοούσαν, ώστε η Έφη να παρακάμψει τα σκληρά μέτρα ασφαλείας και να μπει στη Βουλή για να παρακολουθήσει μια συνεδρίαση των τριακοσίων. Στη συνέχεια η γνωστή τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία της να εμπλακεί ενεργά με την πολιτική και μάλιστα έθεσε υποψηφιότητα για το βουλευτικό αξίωμα στις περασμένες εκλογές με το κόμμα του ΛΑΟΣ. Τα πρόσφατα δημοσιεύματα, ωστόσο, δεν τη θέλουν να εμπλέκεται πάλι με την πολιτική, αλλά με τον πολιτικό Γιώργο Καρατζαφέρη. Το ΛΟΙΠΟΝ, για να ξεδιαλύνει τα πράγματα και να δούμε τι απ όλα αυτά που ακούγονται είναι αλήθεια, επικοινώνησε με την Έφη Σαρρή, ρωτώντας τη αν αληθεύουν οι φήμες.

Κυρία Σαρρή, αληθεύει ότι διατηρείτε σχέση με τον Γιώργο Καρατζαφέρη;

«Με ποιον;».

Με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

«Πώς σας ήρθε αυτό;».

Υπάρχει δημοσίευμα που σας θέλει να έχετε σχέση.

«Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι αστείο. Καμία σχέση».

Γιατί στο παρελθόν είχατε μιλήσει για τη σχέση σας με γνωστό πολιτικό...

«Καμία σχέση. Δεν ισχύει αυτό που γράφεται. Δεν έχουν σχέση αυτά τα πράγματα».

Με τον κ. Καρατζαφέρη δηλαδή συνεργαστήκατε μόνο στο πλαίσιο των εκλογών, όταν θέσατε υποψηφιότητα; Δεν υπάρχει πιο προσωπική σχέση;

«Καμία. Συνεργαστήκαμε μόνο στις εκλογές. Ακριβώς».

Πώς σχολιάζετε την κίνησή του να κάνει αγωγή στον κ. Λαζόπουλο;

«Δεσμεύομαι επειδή δεν την έχει σχολιάσει ακόμη ο ίδιος ο κ. Καρατζαφέρης, οπότε δεν θα μπορούσα εγώ να κάνω κάποιο σχόλιο».

ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ