Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της Μανωλίδου;

10.02.2009
Χρυσοφόρα πηγή αποδείχτηκε η «Στιγμή της αλήθειας» και ειδικά η παρουσιάστριά της Ευγενία Μανωλίδου, γι αυτό και οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 προσπαθούν να την πείσουν να συνεχίσει και του χρόνου. Εκείνη όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θέλει να κάνει το ίδιο.

Χρυσοφόρα πηγή αποδείχτηκε η «Στιγμή της αλήθειας» και ειδικά η παρουσιάστριά της Ευγενία Μανωλίδου, γι αυτό και οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 προσπαθούν να την πείσουν να συνεχίσει και του χρόνου. Εκείνη όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θέλει να κάνει το ίδιο. Τα σενάρια για την παρουσίαση του «Πρωινού καφέ» ξαναέρχονται στο προσκήνιο, ενώ κάποιες άλλες πηγές τη θέλουν διάδοχο της Σοφίας Αλιμπέρτη...

Η Ευγενία Μανωλίδου είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο που συζητήθηκε περισσότερο τη φετινή σεζόν. Το αουτσάιντερ που εμφανίστηκε ξαφνικά ως παρουσιάστρια, παρόλο που δεν είχε καθόλου εμπειρία στην τηλεόραση, κατάφερε να απογειώσει τη «Στιγμή της αλήθειας» και τις μετοχές της. Από τη μια στιγμή στην άλλη η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία είναι γνωστή στο εξωτερικό μόνο από τη δουλειά της ως μαέστρος, κατάφερε να γίνει μία από τις πιο λαοφιλείς παρουσιάστριες. Όσο και αν τη χτύπησαν, όσο και αν τα ΜΜΕ «εισέβαλαν» στην καθημερινότητά της, εκείνη κατάφερε να κρατήσει αξιοπρεπείς και χαμηλούς τόνους και να μείνει ψηλά στην προτίμηση των τηλεθεατών. Αυτά και τις υψηλές τηλεθεάσεις της «Στιγμής της αλήθειας» είδε το κανάλι του Αμαρουσίου και της ζητάει να συνεχίσει το παιχνίδι και του χρόνου, μάλιστα με σκληρότερες και πιο πικάντικες ερωτήσεις. Όπως συζητιέται όμως τις τελευταίες μέρες σε καλλιτεχνικούς και τηλεοπτικούς κύκλους, «σκοντάφτουν» στην άρνηση της Ευγενίας, που, όσο και αν βλέπει ότι μπορεί να ζητήσει υψηλότερη αμοιβή και να της τη δώσουν, δεν επιθυμεί να επαναλάβει την παρουσίαση του συγκεκριμένου concept.

Φαίνεται ότι ο «πόλεμος» που δέχτηκε αρχικά για το περιεχόμενο της εκπομπής που παρουσιάζει και γενικότερα τα σχόλια που έχουν γίνει την έχουν επηρεάσει, οπότε δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει πάνω στην ίδια «συνταγή» την τηλεοπτική της καριέρα. Επειδή όμως είναι ένα άφθαρτο πρόσωπο που γράφει πολύ καλά στο γυαλί, οι υπεύθυνοι του καναλιού και όχι μόνο του ΑΝΤ1, αφού έχει αρχίσει να ακούγεται στα σενάρια της μεταγραφολογίας σκέφτονται πώς μπορούν να την αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Ήδη αυτές τις μέρες έχουν φουντώσει πάλι τα σενάρια που τη θέλουν να αναλαμβάνει από την ερχόμενη σεζόν τον «Πρωινό καφέ», ενώ κάποιοι άλλοι που γνωρίζουν αρκετά σημειώνουν ότι η Ευγενία δεν θέλει να κάνει καθημερινό πρωινό, γιατί προτιμάει να περνάει πολλές ώρες με την οικογένειά της, την οποία βάζει πάνω απ όλα.

Τι μέλλει γενέσθαι λοιπόν; Οι πρώτες πληροφορίες που διαρρέουν τη θέλουν διάδοχο της Σοφίας Αλιμπέρτη στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου, καθώς το συμβόλαιο της παρουσιάστριας-ηθοποιού τελειώνει και η Σοφία θέλει να ξαναγυρίσει στο σανίδι. Άλλωστε, η ίδια, με την ειλικρίνεια που τη διακρίνει, παραδέχτηκε ότι δέχτηκε λόγω οικονομικής κρίσης μείωση των αποδοχών της από το κανάλι και ότι δεν θέλει να κάνει συνέχεια τηλεόραση.

Ωστόσο, τα πράγματα είναι ακόμα πολύ ρευστά για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Άλλες πληροφορίες, πάλι, θέλουν την Ευγενία Μανωλίδου να αναλαμβάνει στο ίδιο κανάλι ένα καινούργιο τηλεπαιχνίδι, που θα στηρίζεται στις γνώσεις των παικτών. Στην περίπτωση αυτή ακούγεται το σενάριο η Ράνια Θρασκιά να αναλαμβάνει τον «Πρωινό καφέ»! Μπορεί βέβαια να είναι το απόλυτο αουτσάιντερ, αλλά τις τελευταίες μέρες το όνομά της ακούγεται πολύ. Μάλιστα, αν τελικά την ερχόμενη σεζόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα είναι στο τιμόνι του «Όμορφου κόσμου το πρωί» και θα κάνει μια ταξιδιωτική εκπομπή, τότε η Ράνια δεν έχει κανένα λόγο να μη δεχτεί να χτυπήσει ανταγωνιστικά το πρωί από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Όλα αυτά βέβαια στην περίπτωση που δεν παραμείνει στο Alter. Πάντως, οι αποφάσεις της θα εξαρτηθούν και από την προσωπική της ζωή, καθώς όλο και πληθαίνουν οι φήμες που τη θέλουν να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.