Έγινε η μούσα του

02.02.2009
Αυτό θα πει έρωτας! Ο Νίκος Κριθαριώτης ζει τον απόλυτο έρωτα με την αγαπημένη του Βίκυ Καγιά και όχι μόνο... Τώρα θα γίνει η μούσα για την επόμενη κολεξιόν που ετοιμάζει ο οίκος Κριθαριώτη και θα φέρει το όνομά της.

Από τη ΡΕΝΕ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ

Αυτό θα πει έρωτας! Ο Νίκος Κριθαριώτης ζει τον απόλυτο έρωτα με την αγαπημένη του Βίκυ Καγιά και όχι μόνο... Τώρα θα γίνει η μούσα για την επόμενη κολεξιόν που ετοιμάζει ο οίκος Κριθαριώτη και θα φέρει το όνομά της. Η ιδέα γεννήθηκε πριν από λίγο καιρό και στο πλαίσιο εμπλουτισμού της γυναικείας γκαρνταρόμπας με πιο ενισχυμένα casual ρούχα δηλαδή καθημερινά ρούχα που θα μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και από πιο νεαρές ηλικίες ακόμη, τα οποία θα ξεχωρίζουν για την ιδιαιτερότητά τους, αφού θα είναι διακοσμημένα με πολλά στρας και παγέτες. Η Βίκυ στο άκουσμα της πρότασης από τον αγαπημένο της Νίκο Κριθαριώτη ξετρελάθηκε, ενώ όλο το επιτελείο του οίκου μόδας Κριθαριώτη δουλεύει πυρετωδώς. Η συγκεκριμένη σειρά θα κάνει ντεμπούτο στην παρουσίαση της νέας κολεξιόν για Άνοιξη-Καλοκαίρι 2009.

Τιμώμενο πρόσωπο αναμφίβολα θα είναι η Βίκυ Καγιά, η οποία θα παρουσιάσει την επίδειξη φορώντας μία από τις δημιουργίες της γνωστής σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη, που θα υπογράφει και όλη τη νέα σειρά ρούχων «Βίκυ Καγιά». Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ξεχωριστά σχέδια, που θα βρουν μεγάλη ανταπόκριση και θα δικαιώσουν την ιδέα του Νίκου Κριθαριώτη. Στα συν βέβαια να προσθέσουμε ότι η καινούργια αυτή σειρά του οίκου Κριθαριώτη θα διατίθεται σε τιμές που θα είναι ιδιαίτερα προσιτές για όλα τα γυναικεία πορτοφόλια.