Το ντεμπούτο των διδύμων Μπραντζελίνα

28.01.2009
Πριν μερικά χρόνια ευχόταν να αποκτήσει μια οικογένεια με επτά παιδιά από όλο τον κόσμο. Χθές η Αντζελίνα Τζολί σίγουρα θα ευχόταν να είχε περισσότερα χέρια.

Πριν μερικά χρόνια ευχόταν να αποκτήσει μια οικογένεια με επτά παιδιά από όλο τον κόσμο. Χθές η Αντζελίνα Τζολί σίγουρα θα ευχόταν να είχε περισσότερα χέρια.

Η ηθοποιός και ο σύντροφος της Μπραντ Πιτ μαζί με τα έξι τους παιδιά, προσπάθησαν να περάσουν από το πλήθος που είχε μαζευτεί στο αεροδρόμιο Ναρίτα του Τόκυο, για να δει από κοντά την ονειρική οικογένεια.

Ο Μπραντ με τον Κνοξ και η Αντζελίνα με την Βιβιέν σε μάρσιπους, εμφανίστηκαν στην αίθουσα των αφίξεων κάνοντας την πρώτη δημόσια εμφάνιση των διδύμων. Η επιθυμία της Αντζελίνα για μια πολυεθνική οικογένεια έχει γίνει πραγματικότητα με την βοήθεια του Μπραντ!

Είναι η πρώτη φορά που σύσσωμη η οικογένεια Μπραντ-Τζολί φωτογραφίζεται ελεύθερα σε δημόσιο χώρο. Εφτασαν στην Ιαπωνία με το ιδιωτικό τους τζετ από το Λος Άντζελες, όπου είχαν παρακολουθήσει τα βραβεία SAG.

Η οικογένεια ταξίδεψε στο Τόκυο για να την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Πιτ "Η απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον" που είναι υποψήφια για 13 Όσκαρ.

Ενώ αυτή την περίοδο έχουν επιλέξει ως βάση τους το Βερολίνο, αναμένεται να γυρίσουν πίσω στην Αμερική, τον επόμενο μήνα για να δώσουν το παρόν στο κόκκινο χαλί την βραδιά της απονομής των βραβείων Όσκαρ, αφού και οι δύο έχουν προταθεί για το βραβείο ερμηνείας Α΄ρόλου. Η Βιβιέν μοιάζει πολύ στην μαμά της και στην μεγαλύτερη βιολογική αδερφή της, Σιλό που η Τζολί κρατούσε από το χέρι.

Τα δύο κοριτσάκια έχουν πάρει τα δημοφιλή σαρκώδη ροδαλά χείλη της μαμά τους. Ενώ ο Κνόξ με έντονα γαλανά μάτια είναι φτυστός ο μπαμπάς του, φορούσαν μάλιστα και οι δύο γκρί τραγιάσκα. Τα αδέρφια τους, η 2χρονη Σιλό που γεννήθηκε στην Ναμίμπια το 2006 και η 4χρονη Σαχάρα ακολουθούσαν κρατώντας στα χέρια τους τις κουβερτούλες τους.

Η Σαχάρα υιοθετήθηκε τον Ιούλιο του 2005 όταν ήταν πέντε μηνών και ήταν η πρώτη επίσκεψη της Τζολί στη χώρα μαζί με τον Μπραντ.

Τα μεγάλα αδέρφια τους, ο 7χρονος Μάντοξ και 5χρονος Παξ, παρακολουθούσαν αμήχανα τις εκδηλώσεις και τα επιφωνήματα θαυμασμού, του πλήθους στην θέα των δημοφιλών γονιών τους.

Ο Μάντοξ υιοθετήθηκε από την δημοφιλή ηθοποιό τον Ιούνιο του 2002 όταν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Μπίλυ Μπομπ Θόρτον .

Το ζευγάρι Μπραντζελίνα πρόσφατα δήλωσε ότι βρίσκονται μονίμως μέσα σε ένα αεροπλάνο, για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της σώου μπιζ. Το πρόγραμμα τους είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, ειδικά αυτήν την περίοδο που θα πρέπει να προωθήσουν τις καινούργιες τους ταινίες.

Η Τζολί δήλωσε χαρακτηριστικά: "Τα παιδιά πρέπει να φτιάχνουν συνέχεια βαλίτσες, είναι ένα παιχνίδι στο σπίτι. Υπάρχουν φορές που δεν βρίσκω το χρόνο να κλείσω τα μάτια μου, έστω και για 20 λεπτά, ακόμη και αν έχω σηκωθεί από τις 4 το πρωί. Μετακινούμαστε συνεχώς γι' αυτό πρέπει να αλλάζουμε συνέχεια και το σχολικό πρόγραμμα"!