Πόσο έχει στρογγυλέψει η Τζέσικα Σίμπσον!

27.01.2009
Πριν από τέσσερα χρόνια η Τζέσικα Σίμπσον, φορώντας σέξυ κοντό σορτς στην ταινία "Ντιουκς", εκτοξεύτηκε στην κορυφή της λίστας των πιο "ωραίων σωμάτων" του Χόλυγουντ.

Πριν από τέσσερα χρόνια η Τζέσικα Σίμπσον, φορώντας σέξυ κοντό σορτς στην ταινία "Ντιουκς", εκτοξεύτηκε στην κορυφή της λίστας των πιο "ωραίων σωμάτων" του Χόλυγουντ.

Σήμερα οι τέλειες αναλογίες που πέτυχε με εξαντλητικές δίαιτες και σκληρή γυμναστική ανήκουν στο παρελθόν.

Η 28χρονη τραγουδίστρια που αποφάσισε να αφιερωθεί στην κάντρι μουσική, επιδεικνύει πλέον μια καινούργια πιο γεμάτη σιλουέτα.

 Η διαφορά είναι εμφανής και το σχολίασαν όσοι παρακολούθησαν την εμφάνιση της στο Φεστιβάλ κάντρι που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Φλώριδα.

Φαίνεται ότι η Τζέσικα κουράστηκε να τρέφεται αποκλειστικά με ψητό ψάρι, κοτόπουλο  λαχανικά, και να ακολουθεί δίωρο καθημερινό πρόγραμμα πρόγραμμα γυμναστικής.

Όταν είχε τελειώσει τα γυρίσματα της ταινίας "Ντιουκς" είχε δηλώσει: "Το σώμα μου είναι σίγουρα το επίτευγμα μου".

Τώρα όμως έχει μια πιο χαλαρή προσέγγιση και δε διστάζει να απολαύσει την Τεξανή κουζίνα και τα γλυκά στα οποία έχει αδυναμία.

Το 2007 είχε παραδεχτεί στο περιοδικό Harper's Bazaar ότι προτιμά να έχει καμπύλες:

"είναι προτιμότερο γιατί κάνει καλό στο μυαλό και την καρδιά σου. Η συνεχής προσπάθεια να κυνηγάς το τέλειο, σε σκοτώνει σωματικά και συναισθηματικά".

 Η Τζέσικα βλέπει την ζωή της διαφορετικά από τότε που χώρισε από τον πρώην άντρα της, Νίκ Λάσει. Το ζευγάρι δεν είχε διστάσει να προβάλει τον έγγαμο βίο του μέσα από ριάλιτυ, που προβαλλόταν με επιτυχία στο μουσικό κανάλι MTV.

Η τραγουδίστρια μπορεί να πάχυνε αλλά συνεχίζει να προτιμά τους αθλητές. Διεύψευσε όμως  φήμες που την ήθελαν να αρραβωνιάζεται το φίλο της, παίκτη του αμερικάνικου ποδοσφαίρου Τόνυ Ρόμο. "Είναι αστείο να γράφουν ότι βγαίνουμε για να αγοράσουμε δαχτυλίδι. Εμπιστευτείτε με το μόνο που ψωνίζουμε είναι DVD.