Η Τζέρι Χάλιγουελ αρραβωνιάστηκε

27.01.2009
Η πρώην "σπάισι γκέρλ" Τζέρι Χάλιγουελ αρραβωνιάστηκε το Ιταλό της γόη δύο μήνες μετά την γνωριμία τους.

Η πρώην "σπάισι γκερλ" Τζέρι Χάλιγουελ αρραβωνιάστηκε το Ιταλό της γόη δύο μήνες μετά την γνωριμία τους.

Ο πολυεκατομμυριούχος κατασκευαστής σκαφών Φαμπρίτζιο Πολίτι , έπεσε στα γόνατα, και της έκανε πρόταση με ένα μονόπετρο αξίας 223.000 λιρών.

Η τραγουδίστρια παραλίγο να λιποθυμήσει από την χαρά της, αλλά κρατήθηκε για να πει το "ναι"!

"Είμαστε ευτυχισμένοι. Με κάνει συνέχεια να γελάω, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη" εκμυστηρεύτηκε η Τζέρι σε κολλητό της φίλο.

Χθές το βράδυ ο μάνατζερ της τραγουδίστριας επιβεβαίωσε την είδηση του αρραβώνα, αλλά συμπλήρωσε ότι το ζευγάρι δεν βιάζεται να ορίσει την ημερομηνία γάμου.

Αδυναμία στον Ιταλό γόη έχει και η κόρη της τραγουδίστρια Μπλούμπελ - Μαντόνα.

" Το 2χρονο κοριτσάκι έχει ξετρελαθεί μαζί του και τον βλέπει ήδη σαν πατέρα του" αποκαλύπτουν άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος της 36χρονης Τζέρι.

Το ζευγάρι είναι αχώριστο από τότε που γνωρίστηκαν στην Φλορεντία. Ο 34χρονος Φαμπρίτζιο την προσέγγισε με ειδυλλιακές διακοπές στις Μαλδίβες και ρομαντικά Σαββατοκύριακα στο Παρίσι αλλά αυτό που την κέρδισε ήταν η αγάπη που έδειξε για την κόρη της.

"Η Τζέρι ανυπομονεί να δώσει ένα αδερφάκι ή αδερφούλα στην κόρη της, και έναν άντρα που θα μπορούσε να ανταποκριθεί στο ρόλο του πατέρα. Βρίσκεται πολύ κοντά στο όνειρο της" τόνισε στενός φίλος της τραγουδίστριας.

Η πρώην φίλη της Βικτόρια Μπέκαμ και μέλος του νεανικού συγκροτήματος "Σπάισι γκερλς" είχε μια άστατη ερωτική ζωή.

Μέσα στην λίστα των αντρών που έχουν περάσει από την ζωή της συμπεριλαμβάνονται ο τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς, ο αμερικανός ηθοποιός Τζέρυ Ο΄ Κόνελ και ο κωμικός Ντέιβιντ Γουίλιαμς. Ο Αμερικανός σεναριογράφος Σάσα Τζερβάσι είναι ο πατέρα της Μπλούμπελ ενώ πριν γνωρίσει τον Ιταλό, διατηρούσε δεσμό με τον χορευτή Ιβαν Βαλέζ.