Συνελήφθη ο εκβιαστής του Τραβόλτα!

27.01.2009
Ενας διασώστης, που προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο γιο του Τζον Τραβόλτα συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία ότι προσπάθησε να αποσπάσει με εκβιασμό χρήματα από τον δημοφιλή σταρ.

Ενας διασώστης, που προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον γιο του Τζον Τραβόλτα συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία ότι προσπάθησε να αποσπάσει με εκβιασμό χρήματα από τον δημοφιλή σταρ με εκβιασμό.

Η αστυνομία στις Μπαχάμες έχει ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα έρευνες για να εντοπίσει τον άνθρωπος που ζήτησε 25 εκατομμύρια δολάρια από τον Τζον Τραβόλτα για να μην δώσει στην δημοσιότητα φωτογραφίες του 16χρονου γιου του που τραβήχτηκαν μετά το θάνατο του.

Οι δικηγόροι που έχουν αναλάβει την υπόθεση θέλουν με κάθε τρόπο να βρεθεί ο άνθρωπος που απειλεί "ότι με τα χαρτιά που κρατάει μπορεί να καταστρέψει την οικογένεια Τραβόλτα".

Την Δευτέρα μάλιστα έγινε και αυτοψία στο εξοχικό της οικογένειας, εκεί που βρέθηκε νεκρός ο Τζετ.

Ο 47χρονος Ταρίνο Λάιτμπερν, ήταν στο πλήρωμα του ασθενοφόρου, και ένας από τους πρώτους που προσπάθησε να επαναφέρει στην ζωή τον άτυχο γιο του Τραβόλτα.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να έχει στα χέρια του φωτογραφίες του νεκρού 16χρονου, αλλά ο ίδιος το αρνείται και στην αστυνομία δήλωσε αθώος.

Νωρίτερα τοπικές εφημερίδες ανάφεραν πως ο συγκεκριμένος διασώστης, έδωσε αγώνα, για να ξαναχτυπήσει η καρδιά του Τζετ Τραβόλτα που έπαθε ανακοπή μέσα στην μπανιέρα.

Τώρα ο Ταρίνο Λάιτμπερν θα πρέπει να αποδείξει την αθωότητα με στοιχεία στην αστυνομία, αφού θεωρείται ο κύριος ύποπτος του εκβιασμού.