Ποιος εκβιάζει τον Τζον Τραβόλτα;

22.01.2009
Τις χειρότερες μέρες της ζωής του βιώνει ο Τζον Τραβόλτα. Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 16χρονου γιού του, τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσει και αυτούς που τον εκβιάζουν.

Τις χειρότερες μέρες της ζωής του βιώνει ο Τζον Τραβόλτα. Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 16χρονου γιού του, τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τους εκβιαστές.

Χθές, έγινε γνωστό ότι ο δημοφιλής ηθοποιός, απειλήθηκε από πολιτικό της Χαβάης ότι θα δώσει στην δημοσιότητα φωτογραφία του αδικοχαμένου γιού του που τραβήχτηκε λίγο μετά τον θάνατο του, αν για αντάλλαγμα δεν λάβει "εκατομμύρια δολάρια".

Οι δικηγόροι του 54χρονου Τραβόλτα ενημέρωσαν την αστυνομία για τον εκβιασμό που δέχεται ο σταρ του Γκριζ και ύστερα από έρευνες κατέληξαν σε δύο υπόπτους.

Δημοσίευμα της εφημερίδας "The Tribune", φωτογραφίζει γνωστό πολιτικό του νησιού που τα τελευταία χρόνια διατηρεί το εξοχικό της η οικογένεια Τραβόλτα.

Ο 16χρονος Τζετ πέθανε από ανακοπή καρδιάς στην μπανιέρα του σπιτιού του ενώ βρισκόταν για διακοπές στις Μπαχάμες.

Ο Τραβόλτα και η 46χρονη γυναίκα του Κέλλυ Πρέστον αποτέφρωσαν τον γιό τους στις Μπαχάμες, και στην συνέχεια μετέφεραν την τέφρα του με το ιδιωτικό τους τζέτ στο σπίτι τους στην Φλόριντα.

Από τότε αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και η μόνη επικοινωνία με τον έξω κόσμο γίνεται μέσο των δικηγόρων τους, που πέταξαν στις Μπαχάμες για να παρακολουθήσουν τις έρευνες της αστυνομίας.

"Είναι φοβερό κάποιοι επιτήδειοι να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το πένθος της οικογένειας Τραβόλτα, για να κερδίσουν χρήματα. Δεν θα αφήσουμε ποτέ αυτό να συμβεί" δήλωσαν οι δικηγόροι του δημοφιλή στάρ στους δημοσιογράφους που καλυπταν το θέμα.