Χορηγός αισιοδοξίας

29.01.2009
Αισιοδοξία, περιπέτεια, συγκίνηση, δράση! Αυτά είναι τα συστατικά της περιπέτειας του Γιάννη Ξανθόπουλου «Όλα θα πάνε καλά», αλλά και οι αξίες που πρεσβεύει το Lipton Ice Tea, χορηγός της ταινίας.

Αισιοδοξία, περιπέτεια, συγκίνηση, δράση! Αυτά είναι τα συστατικά της περιπέτειας του Γιάννη Ξανθόπουλου «Όλα θα πάνε καλά», αλλά και οι αξίες που πρεσβεύει το Lipton Ice Tea, χορηγός της ταινίας. Στην επίσημη πρεμιέρα της διάσημοι θεατές απόλαυσαν τις ερμηνείες του λαμπερού, αλλά και ταλαντούχου καστ και γέλασαν με την καρδιά τους.

Αρκεί να σας πούμε ότι οι φανταστικοί ήρωες της ταινίας, ο Φάνης (Ορφέας Αυγουστίδης), η Τζίνα (Φαίη Ξυλά), ο Μιλτιάδης (Άκης Σακελλαρίου), ο Γιώτης Μαθιόπουλος (Δημήτρης Πιατάς) και η Ελενίτσα (Έφη Παπαθεοδώρου), πριν το καταλάβουν μπλέκουν σε ένα κυνηγητό γεμάτο ευτράπελα, δράση και κωμικές καταστάσεις. Η Αριάδνη Καρπαθάκη, Brand Manager του Lipton Ice Tea, δήλωσε: «Ενώ οι δυσκολίες της καθημερινότητας αυξάνονται, το Lipton Ice Tea έρχεται αισιόδοξο να μας φτιάξει τη διάθεση και να μας προσφέρει στιγμές διασκέδασης. Ακόμη και όταν νομίζεις ότι όλα πάνε στραβά, υπάρχουν κάποιες καθημερινές απολαύσεις που σε τονώνουν, σε αναζωογονούν και σε κάνουν να νιώθεις ότι Όλα θα πάνε καλά».