Δεν γιορτάζει του Άι Γιαννιού!

29.01.2009
Ο κάθε Γιάννης έχει μια ιστορία, αναφέρει μία από τις επιτυχίες του δημοφιλούς τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου και αυτό φαίνεται πως αποδεικνύει και ο ίδιος τόσο με την πορεία που διαγράφει όσο και με τα χαρίσματα που έχει ως άνθρωπος.

Ο κάθε Γιάννης έχει μια ιστορία, αναφέρει μία από τις επιτυχίες του δημοφιλούς τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου και αυτό φαίνεται πως αποδεικνύει και ο ίδιος τόσο με την πορεία που διαγράφει όσο και με τα χαρίσματα που έχει ως άνθρωπος. Μπορεί πολλοί να θεωρούν πως ο Γιάννης Πλούταρχος γιορτάζει στις 7 Ιανουαρίου, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωσή του.

Τι και αν οι θαυμαστές του κάθε χρόνο τέτοια μέρα πλημμυρίζουν το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται για να του ευχηθούν «χρόνια πολλά»; Τι και αν δέχεται δώρα και γυρίζει από τραπέζι σε τραπέζι χαιρετώντας έναν προς έναν όλους τους θαμώνες του μαγαζιού; Δέχεται τα δώρα και τις ευχές όλων, επειδή δεν θέλει να τους δυσαρεστήσει, αν και στην πραγματικότητα γιορτάζει στις 27 Μαϊου, καθώς τον έχουν τάξει στον Άγιο Ιωάννη το Ρώσο. Τη δική του αυτή ιστορία, λοιπόν, ο γνωστός ερμηνευτής δεν την έχει εκμυστηρευτεί στο ευρύ κοινό και τη γνωρίζουν κυρίως οι πολύ δικοί του άνθρωποι. Το «καλύτερο παιδί» του ελληνικού πενταγράμμου, όμως, δεν θέλει να δυσαρεστήσει τους εκατοντάδες φίλους του. Έτσι, ευχαριστεί όποιον του εύχεται και δίνει περαιτέρω εξηγήσεις για την ημέρα της γιορτής του, ώστε να καθιερωθεί και να γιορτάζει την άνοιξη μαζί με τους συγγενείς, τους φίλους, αλλά και τους θαυμαστές του.

Δέσποινα Κωστορρίζου