Τι ακουσα

22.01.2009
Πολύ ρομαντικός, όπως και στην τηλεοπτική σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», είναι ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος. Μέχρι καντάδα έκανε σε μια κοπέλα που ερωτεύτηκε για να την καταφέρει να πει το «ναι».

Πολύ ρομαντικός, όπως και στην τηλεοπτική σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», είναι ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος. Μέχρι καντάδα έκανε σε μια κοπέλα που ερωτεύτηκε για να την καταφέρει να πει το «ναι».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει αδυναμία στη μουσική και μη βιαστείτε να πείτε ότι αγαπάει μόνο το λαϊκό τραγούδι, γιατί αυτό φιλοξενεί στις εκπομπές του. Ο παρουσιαστής είναι λάτρης του παλιού καλού Ιταλού τραγουδιστή Αντριάνο Τσελεντάνο και έχει όλες τις επιτυχίες του στη δισκοθήκη του. Όταν, λοιπόν, θέλει να ηρεμήσει, βάζει Τσελεντάνο και το απολαμβάνει.

Πολύ άσχημα μπήκε η καινούργια χρονιά για την Αγνή. Η τραγουδίστρια ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ενώ τραγουδούσε στο restaurant στο καζίνο Λουτρακίου, γλίστρησε και έσπασε το πόδι της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έκανε επέμβαση και τώρα αναρρώνει στο σπίτι της. Περαστικά!

Σε ένα καταπληκτικό σαλέ που έχει φτιάξει ο Βασίλης Μαυρομάτης κοντά στη μαγευτική λίμνη Πλαστήρα πέρασε λίγες μέρες ο Φώτης Μεταξόπουλος με τη σύζυγό του. Ο έρωτας δεν κρύβεται και ο all time classic χορογράφος είναι ευτυχισμένος. Η πρόταση του καλού του φίλου Βασίλη Μαυρομάτη για μια μίνι απόδραση ήταν ό,τι καλύτερο για να απολαύσει το ζευγάρι ένα καταπληκτικό relax στη μαγεία της φύσης.

Η Λίτσα αφήνει λίγες ώρες το κομμωτήριο και πάει στο «Παλλάς» για να μπει στο «Κλουβί με τις τρελές». Ο λόγος για τη Σοφία Φαραζή, που πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ, το οποίο ανεβάζει σε λίγες μέρες ο Σταμάτης Φασουλής. Μόνο που έχει άγχος με τα τακούνια. Η ηθοποιός προτιμάει τα ίσια παπούτσια, αλλά στην παράσταση όχι μόνο πρέπει να φοράει ψηλοτάκουνα και να χορεύει, αλλά κατεβαίνει και μια μεγάλη σκάλα, οπότε τρέμει μήπως παραπατήσει.

Μπορεί να είναι «Όλα στον αέρα» επαγγελματικά για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αλλά, όταν μπαίνει στην κουζίνα, τα βάζει όλα στη θέση τους και μάλιστα με μαγικό τρόπο. Είναι πολύ καλή μαγείρισσα και, αν φας τυροκαυτερή από τα χεράκια της, θα γλείφεις τα δάχτυλά σου!

Τα αντικείμενα που δεν αποχωρίζεται ποτέ από το καμαρίνι του ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι:

Μια ειδική θήκη όπου κρέμονται οι δεκάδες γραβάτες του, αφού σχεδόν κάθε βράδυ βγαίνει στην πίστα φορώντας διαφορετικές.

Εικόνες αγίων που κοσμούν μια γωνιά του καμαρινιού του.

Φωτογραφίες με τη γυναίκα της ζωής του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους Μαρία σε διάφορες ευτυχισμένες στιγμές τους.

Ειδικά ροφήματα βοτάνων για το λαιμό του.

Ο Λευτέρης Πανταζής στο καμαρίνι του έχει πάντα:

Μια φωτογραφία της κόρης του Κωνσταντίνας δίπλα στην εικόνα του Αγίου Ελευθερίου.

Μια πιατέλα με τυριά, αλλαντικά και φρούτα, γιατί πάντα τσιμπάει κάτι μετά το τέλος του πρώτου προγράμματος.

Ένα ποτήρι νερό σκεπασμένο με μια χαρτοπετσέτα, ώστε να αποκτήσει τη θερμοκρασία του χώρου και να το πιει αμέσως μόλις κατέβει από την πίστα.

Καραμέλες και ροφήματα βοτάνων για το λαιμό του.