Η Μαντόνα κάνει ψυχανάλυση

16.01.2009
Πίσω από το σκληρό της προσωπείο η Μαντόνα κρύβει μια ευαίσθητη πλευρά.

Πίσω από το σκληρό της προσωπείο η Μαντόνα κρύβει μια ευαίσθητη πλευρά.

Τελευταίες φήμες θέλουν τo Material Girl -διαβόητο για τις σχέσεις του- να έχει ξεκινήσει εντατική ψυχοθεραπεία για να γίνει "λιγότερο κυριαρχική" στον έρωτα.

Αμέσως μετά τον χωρισμό της με τον Γκάι Ρίτσι, η 50χρονη σταρ συμμετέχει σε συμβουλευτικές συνεδρίες με ιερέα του θρησκευτικού κέντρου της Καμπάλα στη Νέα Υόρκη, ο οποίος την καθοδηγεί ώστε να βρίσκεται στον σωστό δρόμο όταν εμφανιστεί στη ζωή της ο επόμενος έρωτας.

Αυτές οι συναντήσεις κάθε άλλο παρά εύκολες είναι για τη ίδια αφού η μέθοδος του ιερέα έχει σκοπό να ξυπνήσει μέσα της την ταπεινοφροσύνη: "Η Μαντόνα πέρασε δύσκολες στιγμές μετά τον χωρισμό της με τον Ρίτσι. Όποτε βρίσκεται στην Νέα Υόρκη, επισκέπτεται τον ραβίνο Μπεργκ. Νιώθει ότι οι προηγούμενες σχέσεις της ατύχησαν λόγω του ότι πάντα παίρνει τον έλεγχο, μην αφήνοντας τον άλλον να ανθίσει και να είναι ο εαυτός του", αποκαλύπτει έγκυρη πηγή.

Και συνεχίζει: "Είναι πολύ δυνατή γυναίκα και αυθόρμητα τείνει να κυριαρχεί και να ελέγχει τη σχέση. Πρόκειται για μια συμπεριφορά που είναι αποφασισμένη ν' αλλάξει για να μπορέσει να βρει τον σωστό άνθρωπο. Αν δεν τα καταφέρει μπορεί να είναι καταδικασμένη να επαναλαμβάνει τα λάθη του παρελθόντος για πάντα".

"Αυτό που έχει μάθει ήδη είναι ότι αν τα αντιμετωπίζεις τα ίδια προβλήματα σε κάθε σχέση σου, είναι γιατί δεν έχεις συνειδητοποιήσει πού βρίσκεται το βαθύτερο πρόβλημα. Γι' αυτό εκείνη δουλεύει πάρα πολύ σκληρά, προκειμένου ν' αλλάξει και να μάθει να υποχωρεί όταν χρειάζεται".

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, προχτές συνάντησε στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν, τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της κηδεμονίας των παιδιών σε ένα πιο χαλαρό κλίμα.