Παντρεύτηκαν οι Μπραντζελίνα;

08.01.2009
Ο γάμος του διασημότερου ζευγαριού του πλανήτη, αποτελεί ένα από τα πιο καυτά θέματα της σόου-μπιζ, που έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα ενημέρωσης, αλλά αυτή τη φορά δεν αποκλείεται να είναι γεγονός.

Ο γάμος του διασημότερου ζευγαριού του πλανήτη, αποτελεί ένα από τα πιο καυτά θέματα της σόου-μπιζ, έχοντας απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα ενημέρωσης, αλλά αυτή τη φορά δεν αποκλείεται να είναι γεγονός.

Τουλάχιστον, αν πιστέψουμε τα λόγια της συμπρωταγωνίστριας του Μπραντ Πιτ, Ταράτζι Χένσνον, στην "Περίεργη Υπόθεση του Μπέντζαμιν Μπάτον", που αναφέρθηκε σ' εκείνον ως σύζυγο της Αντζελίνα, το ζευγάρι πρέπει να έχει ήδη παντρευτεί κρυφά.

Η αναφορά αυτή έγινε μάλιστα δύο φορές, σε συνέντευξη που παραχώρησε η Ταράτζι στο κουτσομπολίστικο site, Hollyscoop κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Κινιηματογραφικού Φεστιβάλ του Παλμ Σπρινγκς.

Την πρώτη φορά, η ηθοποιός μιλούσε σχετικά με την Αντζελίνα και το πόσο καταπληκτικός... σύζυγος (ουπς!) είναι ο Μπραντ για εκείνη, ενώ τη δεύτερη έλεγε ότι έχει προσφερθεί να κάνει μπέιμπι σίτινγκ στα παιδιά τους. Μ' αυτή την αφορμή φέρεται να είπε στην Αντζελίνα: "Βεβαίως, το έχω ήδη προτείνει στον σύζυγό σου", όμως την ίδια στιγμή το συνειδητοποίησε και προσπάθησε να το μπαλώσει: "...σύντροφο, ήθελα να πω", αλλά μετά από λίγο επανέλαβε τη λέξη "σύζυγος".

Αφού έκανε την πατάτατα, η Ταράτζι προσπάθησε να διασκεδάσει την ατμόσφαιρα λέγοντας πόσο καλός ηθοποιός είναι ο Μπραντ, κι ότι η ίδια πιστεύει ότι θα κερδίσει στις "Χρυσές Σφαίρες", την Κυριακή, αφού "ήταν απίστευτος στην ταινία".

Το ερώτημα όμως παραμένει: υπάρχει όντως περίπτωση το ζευγάρι να έχει καταφέρει να ξεφύγει από τους παπαράτσι; Ίσως όντως θέλουν να κρατήσουν ένα χαμηλό προφίλ, αλλά δεν είναι κι εύκολο να αντισταθούν τον πειρασμό να πουλήσουν τις ανεκτίμητες φωτογραφίες της τελετής για ακόμη ένα αμύθητο ποσό.

Δεν αποκλείεται πάντως, οι Μπραντζελίνα να θεωρούν τον γάμο τους ιερό και γι' αυτό να έχουν προσπαθήσει να τον κρύψουν, αλλά ως γνωστόν τίποτα δεν μένει κρυφό για πολύ, πόσο μάλλον για το πιο διάσημο ζευγάρι του κόσμου.