Ζει την απόλυτη ευτυχία

14.01.2009
Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει η Μαρίνα Καλογήρου. Ανήμερα τα Χριστούγεννα ο Θεός της έκανε το πολυτιμότερο δώρο: ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,5 κιλών

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει η Μαρίνα Καλογήρου. Ανήμερα τα Χριστούγεννα ο Θεός της έκανε το πολυτιμότερο δώρο: ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,5 κιλών, που γεννήθηκε έπειτα από πολύωρο τοκετό. Η ηθοποιός από τη στιγμή που κράτησε στην αγκαλιά της το γιο της έχει μόνιμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της το χαμόγελο της απόλυτης ευτυχίας. Το δώρο του Αϊ-Βασίλη ήρθε μία εβδομάδα νωρίτερα για τη Μαρίνα, που πλέον δεν χορταίνει να περνάει το χρόνο της κρατώντας αγκαλιά το γιο της. Η γέννηση του μικρού ήταν προγραμματισμένη για τις πρώτες μέρες του 2009, όμως ο ανυπόμονος μικρούλης ήθελε να κάνει γιορτές με τους γονείς του!

Η τηλεοπτική Έλλη Λαμπέτη στις αρχές του καλοκαιριού κι ενώ βρισκόταν σε ένα ταξίδι στις Ινδίες κατάλαβε ότι ήταν έγκυος. Από την πρώτη στιγμή αποσύρθηκε από κάθε της επαγγελματική υποχρέωση, ενώ η εγκυμοσύνη της κύλησε ομαλά και δεν την ταλαιπώρησε.

Ο σύντροφός της, ο Τάσος, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς για τη ζωή της αείμνηστης ηθοποιού Έλλης Λαμπέτη, είναι το ίδιο συγκινημένος και βρίσκεται συνεχώς δίπλα στη Μαρίνα και στο παιδάκι τους.

Βέβαια, το ζευγάρι λίγες μέρες πριν από τη γέννηση του μικρού προχώρησε σε σύμφωνο συμβίωσης, αφού η Μαρίνα είναι αρνητική στην ιδέα του γάμου. Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια; Τα έχει αφήσει στην άκρη, καθώς το μόνο που την απασχολεί είναι να βρίσκεται δίπλα στο γιο της, τον οποίο σκέφτεται να ονομάσει Εμμανουήλ, μιας και γεννήθηκε ανήμερα της γέννησης του Ιησού.