Φωτογράφηση στο Μανχάταν

08.01.2009
Τρυπώσαμε στο στούντιο του Σπύρου Πώρου TriBeCa, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, και είδαμε το παρασκήνιο της φωτογράφησης του Χριστόφορου Παπακαλιάτη από το γνωστό φωτογράφο. Σύντομα στην παρέα προστέθηκε και ο Γιώργος Σατσίδης, ο οποίος βρέθηκε στην αμερικανική πόλη για μια συνέντευξη.

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Τρυπώσαμε στο στούντιο του Σπύρου Πώρου TriBeCa, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, και είδαμε το παρασκήνιο της φωτογράφησης του Χριστόφορου Παπακαλιάτη από το γνωστό φωτογράφο. Σύντομα στην παρέα προστέθηκε και ο Γιώργος Σατσίδης, ο οποίος βρέθηκε στην αμερικανική πόλη για μια συνέντευξη. Την καλύτερη φάση στα επαγγελματικά του διανύει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο νεαρός σεναριογράφος και ηθοποιός έχει ανανεωθεί από την πολύμηνη παραμονή του στη Νέα Υόρκη, όπου συνεχίζονται τα γυρίσματα του «Τέσσερα», της πολυαναμενόμενης νέας του σειράς που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα. Ωστόσο, οι επιτελείς του Mega, γνωρίζοντας ότι είναι μια ακριβή παραγωγή που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου, αποφάσισαν να τη μεταθέσουν για τον Οκτώβριο του 2009, οπότε και θα εορταστούν με πολυδάπανες παραγωγές τα 20ά γενέθλια λειτουργίας του καναλιού.

Κάθε άλλο παρά προβληματίστηκε ο ηθοποιός από την απόφαση του Μεγάλου Καναλιού. Μάλλον ικανοποιήθηκε, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα έχει ετοιμάσει ένα μεγάλο στοκ επεισοδίων σε αντίθεση με τις προηγούμενες δουλειές του. Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα με πολύ χιούμορ: «Μέχρι σήμερα είχα μάθει να παραδίδω το τρίτο επεισόδιο την ώρα που παιζόταν το πρώτο!».

Θέατρο, κινηματογράφος και βόλτες στα «in» στέκια του Μανχάταν είναι μερικές από τις ασχολίες του πολυτάλαντου Χριστόφορου στο «Μεγάλο Μήλο». Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το ΛΟΙΠΟΝ από τα παρασκήνια της φωτογράφησης του πολύ καλού του φίλου Σπύρου Πώρου στο στούντιό του στην TriBeCa αποδεικνύουν ότι ο Χριστόφορος βρίσκεται στα καλύτερά του. Στην παρέα βρισκόταν και ο Γιώργος Σατσίδης. Ο γνωστός δημοσιογράφος συνεχίζει τις αποκλειστικές συνεντεύξεις με μεγάλους σταρ του Χόλιγουντ για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, ενώ συζητά για τη νέα του τηλεοπτική εκπομπή, την οποία θα παρακολουθήσουμε από την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.