Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έχω γίνει πιο επιλεκτική. Ήρθε ένας πιτσιρίκος να με φλερτάρει και λέω, που πάει το καημένο;»

28.10.2024
Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έχω γίνει πιο επιλεκτική. Ήρθε ένας πιτσιρίκος να με φλερτάρει και λέω, που πάει το καημένο;»
Πραγματικά η πιο αστεία περιγραφή φλερτ ever!

Πρωταγωνιστεί στην παρωδία «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» και το απολαμβάνει. Η Ματθίλδη Μαγγίρα πέρασε από το «Happy Day» και μίλησε για το πιο αστείο φλερτ που έχει δεχτεί, το πόσο επιλεκτική έχει γίνει πια στη ζωή της αλλά και τη σχέση της με την κόρη της που ασχολείται πια επαγγελματικά με τη μουσική και το τραγούδι.

«Έχω πολύ καιρό το μαλλί μου έτσι και μου αρέσει τρελά. Θεωρώ ότι σε μεγαλώνει η διάθεση, όχι το μαλλί. Αυτό το χρώμα είναι το νούμερο ένα στη μόδα αυτή τη στιγμή. Μου αρέσει πολύ το χρώμα», είπε αρχικά η Ματθίλδη Μαγγίρα για το ιδιαίτερο χρώμα που έχει στα μαλλιά της απαντώντας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή που είχε απορία για την επιλογή της και συνέχισε αποκαλύπτοντας το αν δέχεται φλερτ και τι είδους φλερτ υπάρχει πια:

«Με φλερτάρουν αυτοί που μπορούν να φλερτάρουν πλέον. Το φλερτ, μέχρι εκεί που φτάνει, είναι κάτι ωραίο και το οποίο θεωρώ ότι πλέον λείπει φρικτά.
Πολλοί δεν ξέρουν να φλερτάρουν και το κάνουν μέσα από τα social. Αυτό το κατ’ ιδίαν που έχει την ενέργεια του είναι πολύ δύσκολο έξω να συμβεί. Μια φορά ήρθε ένας πιτσιρίκος στα μπουζούκια να με φλερτάρει και λέω πού πάει το καημένο;

Γεια μου λέει μπορώ να κάτσω; Κάτσε του λέω. Εσύ είσαι από την Ξάνθη ε; Ναι του λέω. Εγώ είμαι από τη Δράμα. Μπράβο, λέω… Η Δράμα είναι πιο ωραία από την Ξάνθη, μου λέει… Ναι του λέω, είναι. Τι εννοείς; μου λέει, εσύ έπρεπε να πεις ότι η Ξάνθη είναι πιο ωραία. Του το χάλασα. Πάω μου λέει και θα ξανάρθω. Δεν ξανάρθε…»

-Πώς σου αρέσει να σε φλερτάρουν;

«Ε, ξεκινάει με τα μάτια και μετά αν είναι άντρας θα έρθει να σου πει μου αρέσεις»

-Α, το θέλεις κατ’ ευθείαν…

«Ε, ναι. Άσε με τώρα δεν μπορώ. Βαριέμαι δεν μπορώ»

-Γενικά μετά τον χωρισμό σου έχει βρεθεί ένας άνθρωπος να σε συγκινήσει ή έχεις γίνει πιο δύσκολη και πιο επιλεκτική;

«Έχω γίνει πιο επιλεκτική. Το πιο δύσκολη… το να είσαι πιο επιλεκτικός δεν σημαίνει ότι είσαι δύσκολος. Τι να κάνω; Να πάω με έναν που μου ξινίζει; Άμα ξέρεις τι θέλεις, ξέρεις τι θέλεις… Γίνεσαι πιο επιλεκτικός όταν γνωρίζεις εσένα καλύτερα. Άμα δεν ξέρεις τι επιλεκτικότητα να έχεις; »

-Πώς πέρασες την εποχή που η κόρη σου πήγε στην Αμερική. Θα πρέπει να ήταν δύσκολο για σένα…

«Δύσκολο; Δύσκολο; Τις πρώτες μέρες έκλαιγα συνέχεια. Πήγαινα να απλώσω τα ρούχα, πέρναγα μέσα από το δωμάτιό της, το έβλεπα άδειο, έκλαιγα. Έμπαινα με τα ρούχα, έκλαιγα. Ένιωθα σαν να μου ξερίζωσαν το χέρι, το πόδι, σαν να μου ξερίζωσαν ένα κομμάτι από το σώμα μου, από το είναι μου. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο»

-Πώς το δούλεψες μέσα σου;

«Το σκεφτόμουν κι έκλαιγα. Πώς να το δουλέψω; Απλά ακολουθούσα αυτό που μου έβγαινε»

-Σκέφτηκες να τα αφήσεις όλα και να πας να είσαι κοντά στο παιδί;

«Όχι. Γιατί ήθελε να πάει να αναπτύξει περισσότερο τη σχέση με τον πατέρα της. Της έλειπε αυτή η σχέση. Ήθελα να πάρουν τον χρόνο τους, να πάρουν τον χώρο τους. Τώρα έχουν μια πολύ ωραία σχέση»

-Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω θα ήθελες να έχεις κάνει περισσότερα παιδιά;

«Ναι. Θα ήθελα καμιά 10αριά. Είναι από τα πράγματα που έχω μετανιώσει. Πάρα πολύ θα ήθελα να έχω πολλά. Δυστυχώς δεν μας βγήκε. Μπορεί στην επόμενη ζωή»

Τελευταία τροποποίηση στις 28.10.2024 - 21:02