Χάρης Βαρθακούρης: «Είναι πολύ καλός αλλά δεν είναι σαν τον Πάριο. Σταμάτα το στο είναι πολύ καλός»

27.10.2024
Χάρης Βαρθακούρης: «Είναι πολύ καλός αλλά δεν είναι σαν τον Πάριο. Σταμάτα το στο είναι πολύ καλός»
Η αποκάλυψη για τη μικρή του κόρη και πώς τη φωνάζει ήδη ο πατέρας του

Άκρως επικοινωνιακός στις παρέες και τους φίλους, καθόλου επικοινωνιακός σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων. Ο Χάρης Βαρθακούρης για όλους όσοι τον γνωρίζουν είναι εκτός από εξαιρετικό ταλεντο και ιδιαιτέρως ευφυής και η ψυχή της παρέας. με απίθανο χιούμορ. Και είναι αυτό ακριβώς όπου νιώθει άνετα και οικεία. Γιατί σε άλλες περιπτώσεις ζορίζεται και δεν το κρύβει. Αντιθέτως, καθώς είναι και ειλικρινής το παραδέχεται ανοιχτά, όπως έκανε και στην παρουσία του στην εκπομπή "Αστερόσκονη" χθες βράδυ δείχνοντάς πολλε΄ς και άγνωστες -για τους περισσότερους- πτυχές του εαυτού του.

-Είσαι ευχαριστημένος με αυτά που σου έχουν συμβεί μουσικά. Εγώ θεωρώ πως είσαι αδικημένος..

«Για ότι μου συμβαίνει τη μεγαλύτερη ευθύνη τη φέρω εγώ ο ίδιος. Δεν έχω κυνηγήσει τίποτα ποτέ αντιθέτως έχω διώξει πολλές ευκαιρίες που έχουν παρουσιαστεί στον δρόμο μου και νομίζω ότι αυτό θέλει καναπέ και ψυχολόγο για να βρω το γιατί. Δεν το είχα ποτέ με τις δημόσιες σχέσεις. Εντελώς αντικοινωνικός ενώ δεν είμαι στην παρέα. Δημόσια το αποφεύγω.

Αν θα μπορούσα να έχω περισσότερα χρήματα δεν με ενδιέφερε και το κίνητρο ήρθε στη ζωή μου όταν παντρεύτηκα και έγινα πατέρας. Μέχρι τότε δεν ήμουν ποτέ απαιτητικός στα θέλω μου. Σκεφτόμουν πόσα χρειάζομαι υπολογίζοντας τις ανάγκες και τα θέλω μου και δούλευα τόσο όσο να τα βγάλω αυτά και μπορεί να με πεις και τεμπέλη.

Συν ότι δεν γούσταρα ποτέ την διαρκή σύγκριση με τον πατέρα μου. Είναι πολύ καλός αλλά δεν είναι σαν τον Πάριο. Σταμάτα το στο είναι πολύ καλός. Δεν θα πεις ποτέ για τον Ρέμο είναι πολύ καλός αλλά δεν είναι σαν τον Πάριο. Αυτή είναι η αδικία που ζούμε όλα τα παιδιά των γνωστών τραγουδιστών. Δεν είπα ποτέ ότι δεν θέλω να μοιάσω στον πάτερα μου γιατί αν ήθελα σε έναν τραγουδιστή αν μοιάσω αυτός θα ήταν ο πατέρας μου»

«Τυγχάνει να είναι και ο αγαπημένος μου Έλληνας τραγουδιστής. Δηλαδή τον πατέρα μου ζηλεύω τραγουδιστικά, ο πατέρας μου είναι ο μόνος τραγουδιστής που μπορεί να με κάνει να βουρκώσω. Που με ψήνει όταν λέει, δεν θα χωρίσουμε ποτέ... Ήμουν πολύ μικρός όταν άκουγα το «Μόνος» 7 χρονών και έκλαιγα με μαύρο δάκρυ…Χωρίς να ξέρω γιατί μιλάει ο στίχος.. »


Έμαθα ότι έχεις στην οικογένειά σου ένα εξαιρετικό ταλέντο.. η μικρή σου κόρη, θα το στηρίξεις;

«Αλίμονο αν δεν το κάνω αυτό. Έχω πει σε ανύποπτο, όχι δημόσια, σε γνωστούς και φίλους πως μόνο αν ένα από τα παιδιά μου ή και τα δύο είναι εξαιρετικό ταλέντο δεν θα έχω αντίρρηση να ασχοληθεί με το τραγούδι. Και δυστυχώς η μικρή μου η κόρη είναι εξαιρετικό ταλέντο»

-Το δυστυχώς, για να καταλαβαίνει κι ο κόσμος είναι ότι θα μπορούσες να αποφύγεις αυτή την κατάσταση…

«Ενδεχομένως αν είχα γιους να μην είχα το ίδιο πρόβλημα που έχω τώρα με τις κόρες, ή με την κόρη που μπορεί να θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική επαγγελματικά και κυρίως τραγουδίστρια γιατί αν ήθελε να γίνει συνθέτης ή δεν ξέρω κι εγώ τι μπορεί να μην είχα τέτοιο θέμα. Αλλά είναι φωνάρα. Ακούει καταπληκτικά. Είναι εκπληκτικός χαρακτήρας. Η Λιόνα θα μπει μέσα σε αυτό το δωμάτιο και σε τρία λεπτά κάνει κουμάντο. Τρομερά χαρισματική επικοινωνιακά.

Η μεγάλη μου η κόρη αντιστρόφως δεν θέλει πολλά πολλά, η οποία επίσης έχει ταλέντο μουσικό αλλά φοβάμαι ότι υφίσταται αυτό που πέρασε ο αδερφός μου ο δεύτερος που κι αυτός είναι καλός αλλά ακούγοντας μια ζωή, ο Χάρης, ο Χάρης κάποια στιγμή λες α στο δ@@@. Δεν με ενδιαφέρει. Κι η μικρή συνέχεια… Κι ο πατέρας μου θα πάρει τηλέφωνο και θα πει δώσε μου να μιλήσω με τη συνάδελφο.. Είναι η Μελωδία και η συνάδελφος. Αλλά το έχει πάρει κι απόφαση. Μου το λέει, ότι θα γίνει τραγουδίστρια. Δεν λέω τίποτα. Γιατί στην ηλικία της έλεγα ότι θα γίνω πιλότος. Δεν έγινα πιλότος. Οπότε θα δούμε. Θα μεγαλώσει κι αν εξακολουθεί να θέλει εκεί θα είμαι σαφώς»

Τελευταία τροποποίηση στις 27.10.2024 - 01:00